Mihaela Tatu, despre viața după televiziune și călătoriile spre sine. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Tatu, la Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Mihaela Tatu, la Interviurile Spectacola și DC News

Mihaela Tatu vine la interviurile Spectacola și DC News, miercuri, de la ora 17:00, pentru a povesti cum și-a transformat viața în ultimii 10 ani și care au fost momentele cheie din cariera sa. 

Mihaela Tatu a făcut istorie în televiziune și radio. 22 de ani a demonstrat că ambiția și munca te ridică și te așează în inimile oamenilor. 


Fostă contabilă, Mihaela și-a luat viața în mâini la 30 de ani, trecând peste dorința mamei sale de a rămâne într-un job confortabil și pornind într-o nouă aventură, lumea media. S-a angajat în radio, iar de aici, restul e istorie, Au urmat proiecte grandioase în televiziune, pe care oamenii și le amintesc și după 10 ani: „De 3 ori femeie”, „Viața bate filmul”, și multe altele.

În 2012, viața ei avea să se schimbe din nou, de data aceasta plecând într-o nouă aventură, aceea a regăsirii de sine.

A plecat pe Camino de Santiago

 

A mers 800 de kilometri pe Drumul lui Iacob, pentru a se cunoaște pe ea. După Camino de Santiago, Mihaela Tatu spune că nu a mai rezonat cu lumea televiziunii și s-a retrat. A plecat din radio și Tv dar a rămas ă îi învețe pe alții tainele vorbirii. 

Acum, Mihaela Tatu predă cursuri de comunicare și își folosește vocea pentru a da viață poveștilor. 


Cum s-a transformat Mihaela Tatu în căutările ei, dar și cum vede viața la 9 ani de la plecarea din televiziune, aflați miercuri, de la ora 17:00,  din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel