Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, în doliu. Partenerul de viață al vedetei este devastat de durere: „A fost prima dată când i-am văzut lacrimile”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trec prin momente grele, după ce o persoană dragă s-a stins din viață.

Mihaela Rădulescu și partenerul său de viață, Felix Baumgartner, au trecut prin momente delicate, după ce au aflat că unul dintre cei mai buni prieteni ai cascadorului s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de către vedetă pe rețelele de socializare. 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, în doliu

Mihaela Rădulescu susține că omul de afaceri, Dietrich Matechitz, a fost mentorul partenerului său și l-a ghidat în impresionanta sa carieră de cascador. Fosta prezentatoare TV a declarat că l-a văzut pentru prima dată pe Felix Baumgartner plângând,  atunci când a primit un telefon din partea regretatului afacerist pentru a-și lua la revedere.

„Nu sunt un atlet. Dar îmi împart viața cu unul și am întâlnit atât de mulți, în întreaga lume. Bărbați și femei extraordinari, încurajați să-și forțeze abilitățile, să facă performanțe incredibile și inspirate. Nu doar încurajați, ci având sprijinul financiar potrivit pentru a face ceea ce le cere talentul și visele. Dietrich Matechitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui, printre alte lucruri extraordinare pe care le-a făcut. Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți... și cu siguranță a lui... In 9 ani de cand il stiu pe Felix a fost prima data când i-am vazut lacrimile.... Nu astăzi, când Dietrich a murit... Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună... „la mulți ani pentru a 10-a aniversare” și... La revedere... Asta nu voi uita niciodată. Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie...”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu s-a retras din viața publică

Mihaela Rădulescu este prezentă în lumina reflectoarelor de aproximativ 28 de ani. Vedeta recunoaște faptul că îi place statutul de divă, dar cu toate astea, vedeta a luat o decizie neașteptată. Mai exact, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu a mărturisit că se retrage din viața public, motivându-și și alegerea făcută. 

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a postat vedeta pe contul personal de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel