Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare. De ce a recurs vedeta la acest gest

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care și-a dus fiul într-un centru de dexintoxicare.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri legate de viața personală. Vedeta a mărturisit că nu și-a crescut copilul într-un mod foarte strict, având o relație foarte strânsă. Mihaela Rădulescu a declarat că și-a dus fiul la un centru de dezintoxicare, pe când acesta avea 14 ani, pentru ca acesta să vadă efectul drogurilor și cât de rău fac.

 

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe YouTube

 

Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de 6 ani de zile. Diva de Monacco pare că a găsit rețeta fericirii, dar are un singur regret. 


Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. Diva spune că cel mai mare regret al său este că s-a despărțit de tatăl copilului ei deoarece și-ar fi dorit ca Ayan să crească într-o familie cu mamă și tată. 


„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu, în cadrul podcastului „Inima la Vedere”, al Amaliei Enache.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel