Mihaela Rădulescu se retrage din viața publică. De ce a luat vedeta această decizie: „După atâția ani ca persoană publică”

Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Rădulescu, instagram

Mihaela Rădulescu a decis să se retragă din viața publică. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a luat această alegere. 

Mihaela Rădulescu este prezentă în lumina reflectoarelor de aproximativ 28 de ani. Vedeta recunoaște faptul că îi place statutul de divă, dar cu toate astea, vedeta a luat o decizie neașteptată. Mai exact, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu a mărturisit că se retrage din viața public, motivându-și și alegerea făcută. 

Mihaela Rădulescu: „ Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum”

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a postat vedeta pe contul personal de Instagram.

Mihaela Rădulescu nu are nicio proprietate în România

Mihaela Rădulescu nu mai locuiește în România de aproximativ 15 ani și duce o viață perfectă în Monaco, unde deține într-o casă de lux. Vedeta spune că nu vede rostul unei proprietăți în România, pentru că oricum nu se mai vede locuind aici niciodată.

"Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră.", a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva!

De când nu și-a mai vizitat vedeta locul natal

Mihaela Rădulescu a recunoscut faptul că-și vizitează foarte rar locurile natale, iar când era copil mergea doar în vacanțe. Vedeta și-a dorit dintotdeauna să plece la București, pentru că îi oferea mai multe posibilități.

"Demult. Dar am alte motive să mă întorc acolo, într-o vizită de lucru, pun la cale ceva cu o pietreancă. 

Mi se părea lumea prea mică și inertă acolo, visam să fac multe. Am plecat la facultate și nu m-am mai întors, decât în vacanțe. ", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel