Mihaela Rădulescu s-a întâlnit cu Jason Momoa: „Acest uriaș, fermecător, fierbinte, talentat actor...”

Data publicării:

Mihaela Rădulescu, întâlnire de gradul zero cu actorul Jason Momoa. Ce îi leagă pe cei doi?

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Diva de la Monaco a cunsocut de-a lungul timpului multe celebrități internaționale, dar de data aceasta a avut parte de o întâlnire cu totul și cu totul specială. Vedeta l-a cunoscut pe celebrul actor Jason Momoa și a făcut câteva fotografii alături de el. 


Mihaela Rădulescu a postat fotografiile pe Instagram, acolo unde a dezvăluit că marele actor este născut în aceeași zi cu fiul ei. Vedeta i-a dedicat fotografiile băiatului ei și a spus că pentru el a i-a cerut actorului să facă o poză cu ea. 


„Întâlnirea cu Jason Momoa a fost...magică. Acest uriaș, fermecător, fierbinte, talentat actor este născut în aceeași zi ca și fiul meu - așa că, nu am putut rezista să cer cu amabilitate o fotografie . Mamele nebune fac așa. @officialayans - asta e pentru tine . Mulțumesc @charlie__march , mulțumesc Jason și ... @therealfelixbaumgartner , pentru că m-ați lăsat să am momentul meu de fan. Adăugând un alt condiment la amestec - în a treia poză, Felix vorbește cu Sir Nick Mason, fondatorul și toboșarul de la @pinkfloyd și ... Jason era doar în trecere, ... să nu-mi strice poza”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram. 


Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner


Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  Felix Baumgartner, de peste 6 ani. Mulți s-au întrebat când va îmbăca rochia de mireasă frumoasa prezentatoare TV, cu toate astea, vedeta afirmă că nu are planuri de căsătorie. 


„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel