Mihaela Rădulescu, mesaj inedit de ziua iubitului său. Ce i-a transmis vedeta lui Felix Baumgartner, după ce s-a speculat că s-au despărțit

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, sursa instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, sursa instagram

Felix Baumgartner a împlinit 52 de ani, iar Mihaela Rădulescu a ținut să-i transmită un mesaj emoționant.

Mihaelea Rădulescu și Felix Baumgartner  trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape opt ani. În tot acest timp au apărut tot felul de zvonuri legate de cei doi și despre o posibilă despărțire. Vedeta demontează încă o dată zvonurile, publicând un mesaj emoționant, cu ocazia aniversării iubitului său.

Alături de un mesaj emoționant, Mihaela Rădulescu a adăugat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu iubitul, dar și cu cei doi.

„La mulți ani, Scahtzi! Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu a menționat, la un moment dat că s-a săturat să dea explicații în legătură cu relația ei și își dorește să se bucure de iubitul ei, fără să-i pese de părerile celor din jur. 

„De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus acum ceva vreme vedeta pentru viva.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel