Mihaela Rădulescu, mesaj dur pentru bărbații care „fac legea” în show-bizz: „Bârbații speriați și slabi pun la îndoială femeile frumoase”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o fotografie manifest, în descrierea căreia a transmis un mesaj dur pentru domnii care fac legea în lumea shpw-bizz-ului.

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram câteva imagini de pe platoul de filmare, în care apare alături de mai multe femei celebre din România. Cu această ocazie, vedeta a transmis și un mesaj dur.

„Sa te bazezi pe femeile frumoase si talentate e o procedura clasica de televiziune. Sa le mai si apreciezi pe masura, sa le respecti si sa vezi ce pot cu adevarat, e o urare pe care o fac tuturor femeilor pentru anul care vine. It’s a men’s world peste tot, ei decid, ei taie, ei spanzura, ei iau salarii mai mari si primesc joburi mai bune. Daca-i lasi, te si calca in picioare.

Sau…si mai rau de-atat, doar pentru ca pot si nimeni nu are curaj sa-i puna la punct. In showbiz, sa te opui unui barbat cu putere de decizie, inseamna sa fii trecuta pe linie moarta. Sa nu razi la glumele sexiste proaste ale colegilor barbati ( unii, cei la care te astepti…cel mai mult:) , se traduce cu a nu fi de gasca sau a fi aroganta, fitzoasa.

Sa fii prea tanara, prea noua, prea sexy in lumea asta te transforma in subiectul lor preferat de glume porcoase.

Sa nu mai fii prea tanara, le muta interesul de la ce poti, catre o bascalie si mai ieftina, despre ce-si imagineaza ei ca nu mai poti.

Femeile care fac divertisment, muzica, dans, ba chiar si actorie, inca sunt puse de barbatii neevoluati in categoria “ieftina”, frivola, mai ales daca-s cool , sexy si frumoase, nu doar talentate.

E aproape un blestem sa fii „hot”, cand ai in jur barbati care-ti decid soarta profesionala. Discutie pe care n-o deschide nimeni…. in Romania, de teama eliminarii din sistem. Deci, femei frumoase si puternice, va doresc ca anul 2022 sa fie anul vostru bun, in care sa fiti vazute si apreciate la adevarata voastra valoare ! NOI, cele din pozele astea, stim cat de fragila e frumusetea, cat de trainic e talentul si cat muncesti ca sa ajungi acolo. Barbatii speriati si slabi pun la indoiala femeile frumoase, doar cat sa li se para lor ca-s mai puternici. Not in my world. Subiect la care voi reveni, e nevoie sa mai spunem si adevaruri, noi femeile …badass. Caci suntem multe, puternice, capabile, chiar daca nu la fel de vizibile ca ei:)”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel