Mihaela Rădulescu, devastată după moartea Cătălinei Isopescu: „Vibe-ul ei era complet original”

Data publicării:

Cătălina Isopescu s-a stins din viață la doar 49 de ani. Fostul model internațional a fost lovită de o boală cruntă în ultimul an.

Fiica celebrului Emanuel Isopescu a murit la doar 49 de ani, din cauza unor probleme grave de sănătate, apărute în urmă cu un an de zile. Anunțul trist a fost făcut chiar de iubitul Cătălinei, actorul Oltin Hurezeanu: „Ain’t no sunshine when she’s gone” (n.r. „Soarele nu mai strălucește de când a plecat”).


Vedetele din România au fost șocate la aflarea veștii și i-au adus acesteia un omagiu pe rețelele de socializare. Mihaela Răduleascu a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii de pe vremea când Cătălina făcea furori în lumea modei: „Cătălina Isopescu… vibe-ul ei a fost…complet propriu, original. Felul ei de a fi nu-mi amintește de nimeni altcineva. Dumnezeu să te odihnească!”.

 


Jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu este devastată de moartea Cătălinei Isopescu și a postat pe rețelele de socializare un mesaj foarte emoționant în memoria regretatei vedete. 


„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri.  În lacrimi trecând prin imaginile mele cu ea. Era un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Și îi sunt recunoscătoare din atâtea motive. Odihneste-te in pace prietena mea, Catalina Isopescu”, a scris Irina Ionescu Homoriceanu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel