Mihaela Rădulescu, despre relația la distanță cu Felix Baumgartner: „Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui”

Data publicării:
Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner, foto Instagram

Mihaeala Rădulescu a dezvăluit secretul relației ei cu Felix Baumgartner. Cum reușesc cei doi să țină flacăra aprinsă? 

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, de aproape 8 ani. Mulți oameni s-au întrebat cum reușesc cei doi să mențină relația la distanță, iar vedeta a dezvăluit care este secretul iubirii lor. 


Mihaela Rădulescu spune că relația lor funcționează foarte bine chiar dacă amândoi sunt mereu pe drumuri și sunt foarte ocupați cu cariera. 


”Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.


Mihaela Rădulescu spune că este foarte fericită cu viața pe care o are acum, iar agitația din viețile lor este tot ce ea are nevoie. Vedeta spune că au vizitat mai multe țări împreună decât să stea acasă. 


”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a mai spus pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel