Mihaela Rădulescu, apariție de senzație, la 51 de ani. Ce sport practică vedeta

Data publicării:

Mihaela Rădulescu demonstrează că vârsta e doar un număr. La 51 de ani, arată ca o adolescentă și se antrenează ca un adevărat sportiv. 

Mihaela Rădulescu a început să se antreneze cu un celebru instructor de arte marțiale israeliene (Krav Maga), din Monaco.  Claude Pouget  l-a antrenat și pe fiul vedetei, iar acum, fosta prezentatoare Tv a început să învețe tainele artelor marțiale. 

Vedeta a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care le arată fanilor noua provocare din viața ei. Echipată corespunzător, Mihaela a adoptat o poziție Krav Maga, pentru a demonstra că a prins deja mișcările. 

Mihaela Rădulescu este o fire activă și are foarte mare grijă de silueta ei. Pe lângă sport și alimentație sănătoasă, vedeta are parte de tot felul de activități solicitante alături de iubitul ei, Felix Baugmartner, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 6 ani. Felix este un împătimit al sporturilor extreme și obișnuiește să își ia iubita cu el în multe dintre aventurile sale. Astfel că viața Mihaelei Rădulescu este într-o continuă adrenalină. 


„Cu toții căutăm pe cineva cu care să îmbătrânim împreună, dar cel mai înțelept știe că secretul este să găsești pe cineva cu care să rămâi copil. Ne potrivim profilului”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu  Felix Baumgartner, în urmă cu câteva luni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel