Mihaela Rădulescu a suferit enorm după plecarea fiului ei de acasă: „A fost teribil de greu”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu și fiul ei, sursa instagram

Mihaela Rădulescu despre rolul de mămică și plecarea la studii a fiului ei, Ayan. 

Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre relația cu fiul ei și cea mai mare durere. Ayan a plecat la studii în America, iar dorul de el este foarte greu de suportat pentru prezentatoarea TV. 


Mihaela Rădulescu spune că și-a dorit mult să plece din țară pentru ca fiul ei să fie ferit de scandalurile media din România și pentru ca el să aibă acces la o educație mai bună. Prezentatoarea TV este foarte deschisă cu fiul ei și spune că au o relație foarte bună. 


„Mi-am dorit să nu fie copilul Răduleascăi de la televizor, așa că mi-am dorit să nu crească în România. (...) Cred că apreciază că a crescut într-un mediu academic foarte bun.(...) nu am un top al sfaturilor, tot ce puteam eu omenește să îi transmit, am făcut asta”, a spus bruneta în emisiunea La Măruță. 


Ce spune vedeta despre momentul în care Ayan i-a spus că vrea să plece în SUA: "teribil de greu, m-am dus în fiecare lună să îl vizitez, dar asta e, la un moment dat trebuie să îl lași să zboare." 


Mihaela Rădulescu a vorbit deschis despre iubitele fiului ei în vârstă de doar 17 ani.

Mihaela Rădulescu este o mămică mândră și foarte deschisă. Aceasta nu se sfiește să aibă discuții libere cu fiul ei, Ayan, despre iubitele lui. Tânărul i-a prezentat mamei sale prima iubită la vârsta de doar 15 ani. Mihaela Rădulescu a dezvăluit că fiul lui este acum într-o continuă cunoaștere, iar partenerele lui se schimbă mai des. 


„Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a declarat Mihaela pentru protv.ro.


Mihaela Rădulescu spune că este o leoaică atunci când vine vorba de fiul ei, iar singurul lucru important pentru ea este ca el să fie bine. Cea care îi va fi alături lui Ayan trebuie să îl facă fericit pe fiul prezentatoarei TV și să fie educată.


„Nu-mi doresc decât să-i fie lui bine. În rest, mă abțin. (zâmbește) Ca orice mamă de băiat… și Leoaică, nu-i vreau decât binele puiului meu. Și dacă „binele ăsta e și bine educat, și corect ambalat, cu atât mai… liniștită voi fi”, a spus vedeta pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel