Mihaela Rădulescu a renunțat la haine și a pozat nud la 52 de ani: „În toată viața mea nu m-am simțit mai frumoasă și mai puternică”

Data publicării:
Mihaela Radulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Radulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și a pozat nud la 52 de ani. Ce mesaj a vrut să transmită vedeta?

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV se bucură de un succes imens pe plan profesional.

Mihaela Rădulescu este un exemplu pentru multe femei din România. Aceasta nu ține cont de vârsta ei și se distrează la maxim. Ba mai mult, este atentă la imaginea ei, face sport și are grijă la alimentație. La cei 52 de ani ai săi, Mihaeala Rădulescu a renunțat la haine și a pozat nud pentru revista VIVA!. 


Mihaela Rădulescu spune că acest pictorial sexy este un manifest împotriva celor care judecă o femeie în funcție de vârsta ei. 


„Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a spus Mihaela Rădulescu pentru VIVA!

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VIVA! (@vivaromania)


Mihaela Rădulescu a pozat nud și la vârsta de 20 de ani. Atunci a donat banii primiți pentru pictorial, copiilor cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței. Vedeta spune că nu îi pasă de cei care o judecă și dacă va fi pusă la zid pentru alegerile ei, deoarece de-a lungul timpului a învățat cum să gestioneze astfel de comentarii negative.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

 

Mihaela Rădulescu, adevărul despre operațiile estetice:

 

Mihaela Rădulescu a fost acuzată de-a lungul timpului că a exagerat cu operațiile estetice. La 52 de ani, vedeta se poate lăuda cu un corp perfect, ca tras prin inel. Sătulă de toate comentarie răutăcioase, Mihaea Rădulescu s-a hotărât să le dea o replică dură celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice. 

 

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.


Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate.


Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a declarat Mihalea Rădulescu, potrivit Click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel