Mihaela Rădulescu, gest pe care i-a impresionat pe toți concurenții de la FERMĂ

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto instagram

Mihaela Rădulescu nu suportă jignirile. De data aceasta a luat atitudinea. Vezi ce a făcut prezentatoarea

Potrivit PROTV, scandalul de aseara dintre Gabriel Toade și Elena Chiria a strârnit multe discuții atît din partea concureților cât și din partea Mihaelei Rădulescu. 

”Când te-ai trezit ultimul din toată casa, la ora 9 dimineața, îți amintești că primul lucru pe care l-ai făcut, te-ai dus la frigider și ai mai băut jumătate de sticlă de vișinată? Ideea este că toate aceste lucruri se întâmplă numai la momente de băutură, poate adevăratul Gabi este atunci doar când bea. Vreau să iți spun doar că toate fete de aici, și Augustin te-au ajutat să rămâi în casă”, a spus Mihaela către Gabi Toader. 

Reacția prezentatoarei tv a venit după ce Gabi Toader a jignit-o pe Elena, în episodul de aseara. Jigniri după ce Elena a râs în urma căzăturii  de pe scară a lui Gabi Toader.

”Nu am mai întâlnit niciodată din partea unui bărbat să mă jignească cum m-a jignit Gabi Toader”, a spus Elena după ce prezentatoarea tv a întrebat-o dacă a mai întâlnit în viața ei ca un bărbat să o jignească așa.

În urma celor întâmplate Mihaela nu l-a lăsat pe Gabi sa vorbească, moment în care ea personal și-a cerut scuze față de Elena

”Elena, eu ca prezentatoare a acestei emisiuni îmi cer scuze pentru această întâmplare, nu am avut în nicio emisiune în care eu sa fiu moderator și să vad asemenea jigniri din partea unui bărbat adresate către o femeie”. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel