Mihaela Rădulescu, despre plecarea din România: ”Am părăsit-o când motivele personale ne-au împins spre această decizie”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto instagram

Mihaela Rădulescu a fost nevoită să părăsească România. 

Mihaela Rădulescu  a povestit pentru prima oară tragedia prin care a trecut, atunci când a fost nevoită să părăsească România.  Nu a fost o decizie destul de ușoară, dar una mai bună sigur a fost. 

”Ne e mereu dor, ne doare tot ce nu merge și tot ce e nedrept pentru români, dar ne facem datoria și aici, fiecare cu același drag de țară din care am plecat”, a scris vedeta pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Mai mult decât atât vedeta a povestit cum erau românii din străinătate cu care se întâlnea, români care au început propria lor viață de la zero, doar cu gândul să le facă un trai mai bun celor de acasă, celor din România.

”Da, am părăsit-o mulți, când motive personale ne-au împins spre această decizie, dar nu puneți niciodată la îndoială iubirea de țară a celor care au ales alte meleaguri pentru a-și crește copiii. Am cunoscut o mulțime de români plecați și nu am decât respect pentru cât muncesc și cât încearcă, luând-o de la zero, să facă un pic mai mult pentru cei dragi de lângă ei sau pentru cei rămași în țară. La mulți ani, iubiți români de pretutindeni”, a scris vedeta pe contul ei de instagram



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel