Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care nu i-a făcut un copil lui Dani Otil: "Am simțit că i-am încurcat viața"

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Rădulescu și Dani Otil, sursa instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu și Dani Otil, sursa instagram

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care nu i-a făcut un copil lui Dani Otil, dar și ce a dus la despărțirea dintre ei.

Mihaela Rădulescu și Dani Otil au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, în urmă cu 6 ani. Cei doi s-au iubit extrem de mult, tocmai de aceea nu e de mirare că multă lume se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, dar și să facă un copil.

Mihaela Rădulescu a explicat de ce nu au făcut pasul acesta și ce a dus la ruptura dintre ei. Aceasta a mărturisit că  se bucură că, în sfârșit, Dani și-a găsit sufletul pereche și este fericit și liniștit alături de Gabriela.

”Am văzut-o, că doar am și eu Internet (n.r – pe Gabriela). Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment(…)

Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, spre extazul fanilor.

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil...
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre...
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule...
Pt toți...
hai ca am glumit...nu pt voi... Ci pentru noi...o sa avem un copil 

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani Oțil pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel