Mihaela Gurău, detalii cutremurătoare din copilărie: Aveam 10 ani când fratele meu a murit

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Mihaela Gurău
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Mihaela Gurău

Cântăreața a vorbit despre cea mai mare frică a ei.

Cântăreața Mihaela Gurău a povestit care este cea mai mare frică a ei și, anume, înotul. Acesta este unul dintre lucrurile de care artista se teme cel mai mult, din cauza unei tragedii, care a avut loc în copilăria ei.

"Aveam 10 ani când fratele meu, Florin, cu 7 ani mai mare, s-a înecat. Era cu amicii la scăldat, au vrut să meargă într-un sat vecin, la prietenele lor și au ales varianta cea mai scurtă să ajungă acolo, traversând râul Trotuș. Apa nu era adâncă, însă a avut ghinionul de a fi prins într-un vârtej și nu a mai avut nicio șansă, cu toate că băieții cu care era au încercat să îl salveze. Așa a fost să fie. Era extrem de credincios, poate că Dumnezeu l-a iubit la fel de mult și de aceea ni l-a luat atât de devreme. 

Mama a suferit foarte mult, îmi amintesc că în ziua înmormântării a leșinat de foarte multe ori. Acum, mamă fiind și eu, cred că este cel mai greu lucru care se poate întâmpla într-o viață, să îngropi propriul copil. O admir și o iubesc tare mult, este o femeie puternică, sensibilă și iubitoare.", a povestit Mihaela Gurău pentru Click!.

"Nea Beni a fost omul care m-a descoperit și m-a sprijinit"

Cântăreața a vorbit și despre începutul carierei și despre persoana care i-a fost de alături încă de atunci.

"Nea Beni, așa cum îi plăcea să i se spună, a fost omul care m-a descoperit și m-a sprijinit foarte mult. Nu am cuvinte să îmi exprim mulțumirea și aprecierea față de acest mare artist. Cred cu tărie că pasiunea, implicarea și creativitatea te ajută să ajungi acolo unde îți dorești, eu mi-am dorit foarte mult să creez și să interpretez cântece care să ajungă la sufletele oamenilor, să fie îndrăgite și cântate mai departe de tinerii interpreți.

De cele mai multe ori, mi-a ieșit. Se spune că un artist consacrat trebuie să aibă măcar un cântec cu care publicul să îl identifice, un șlagăr. Eu sunt fericită să am mai multe, ”Ca moldoveanca nu-i nimeni” fiind cel mai cunoscut dintre ele. Acum, bineînțeles că nu este ușor, așteptările sunt întotdeauna mari, dar eu muncesc în continuare, mă străduiesc, îmi caut inspirația pentru a realiza proiecte cât mai frumoase pentru oamenii care mă îndrăgesc și de la care primesc o energie extraordinară."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel