Mihaela, detalii neștiute din căsnicia cu Silviu Prigoană. Cât de mult s-a schimbat fostul politician după divorțul de Bahmu

Data publicării:
Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook
Descriere foto: Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela și Silviu Prigoană trăiesc o frumoasă poveste de iubire departe de ochii curioșilor. Soția celebrului om de afaceri a vorbit deschis despre primii ani de căsnicie. 

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în anul 2016, iar din acea clipă fostul politician este de nerecunoscut. Cei doi au decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Mihaela a decis să vorbească deschis despre relația cu Silviu Prigoană, dar și despre primii ani de căsnicie. 


„Primii ani au fost puțin așa… până s-a acomodat, fără soție. Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a declarat Mihaela Prigoană pentru Antena Stars.


Mihaela Prigoană spune că celebrul om de afaceri este o fire foarte vulcanică. Silviu seamănă mai mult cu mama sa, deoarece tatăl politicianul este un om foarte calm și analatic. Mihaela a fost îndrăgită de socrii ei chiar din prima zi, iar acest lucru i-a dat speranță că relația cu omul de afaceri va fi una extrem de specială. 


„Cred că Silviu semănă mai mult cu mama, dar are parte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic. Eu când am venit în 2015 la București și am venit acasă la Silviu, ea era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase <<Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici>>. A fost o femeie foarte minunată”, a mărturisit soția lui Silviu Prigoană.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel