Mihaela Dauer se luptă cu o boală grea: ”Doctorul mi-a spus ca am...”

Data publicării:
Mirabela Dauer, Sursa foto Facebook
Descriere foto: Mirabela Dauer, Sursa foto Facebook

Artista trece prin momente dificile. Vezi de ce boală suferă Mirabela

Potrivit Protv, emisiunea ”La Măruță”, Mirabela Dauer suferă de ceva timp și se luptă cu boala pe care o are. Totul a început în anul 2018, când artista a fost la medic pentru un control de rutină. În urma analizelor, aceasta descoperă ca are cancer. Specialiștii medicali au fost nevoiți să o bage imediat pe masa de operație extirpându-i un rinichi. 

”După operaţie, doctorul a venit la mine şi mi-a spus direct, aşa cum îmi place mie. Mi-a spus că am un cancer foarte agresiv, ca mi-a scos rinichiul, 52 de ganglioni, dar că s-a extins şi la vezică”, a povestit Mirabela Dauer, potrivit Protv. 

Tratamentul în sine a fost o surpriză pentru Mirabela Dauer, deoarce nu a mai fost nevoită să facă chimioterapie, așa cum se obișnuiește la fiecare persoană care este depistată de cancer.

”Telenovela mea continuă de atunci în fiecare lună. De doi ani îmi bagă direct în vezică vaccinul BCG (un vaccin împotriva tuberculozei). Mă simt relativ rău două zile după aceea, fac un pic de febră, ceea ce lumea spune că e bine. În plus la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la această citoscopie. Mai am un singur vaccin de facut. Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au făcut rost mereu de aceste fiole și cărora le mulțumesc mereu, sunt bine acum. Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Însă totul s-a întprs la 180 de grande când vedeta a simțit că trebuie să îți refacă analizele.

”Eram bine, nu mă durea nimic, însă am simțit că trebuie să-mi fac analizele. Doctorul meu mi-a spus că dacă tot am hotărât asta, să-mi facă și un CT, pentru ca nu-mi mai făcusem de un an și jumătate. Atunci s-a văzut ce era de văzut. Dumnezeu a vrut să mai trăiesc. Nu știu ce se întampla cu mine dacă plecam în America”, a dezvaluit Mirabela Dauer la acel moment.”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel