Micutzu, primele declarații după ce a fost dus la secția de Poliție: „L-am lovit cu pumnii”

Data publicării:
Micutzu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Micutzu, sursa foto Facebook

Micutzu a fost implicat într-un scandal de proporții aseară, după ce mai mulți indivizi i-au adresat cuvinte jignitoare. 

Micutzu a oferit primele declarații după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora, celebrul artist de stand-up comedy  a fost implicat într-un scandal de proporții în centrul Bucureștiului. 


Cosmin Nedelcu a ajuns noaptea trecută la secția de Poliție după ce mai mulți tineri dintr-un grup au început să-i adreseze injurii și i-ar fi vorbit nepotrivit logodnicei sale. Micutzu și-ar fi ieșit din fire și a pornit un imens scandal, care s-a lăsat la final și cu câțiva pumni. 


Atât tinerii care au pornit scandalul, cât și Micutzu au ajuns la secția de Poliție pentru a da declarații. 


„Un tip a agresat-o pe logodnica mea si l-am lovit cu pumnii şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi ieri şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a declarat Micutzu pentru româniatv.net.


Incidentul a fost semnalat de către o femeie care trecea prin zonă. Aceasta le-a spus polițiștilor că în fața unui magazin are loc un scandal. 


„La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart”, se arată în explicația Poliției, potrivit Spynews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel