Micutzu, noi detalii despre scandalul în care a fost implicat: ”Am văzut negru în fața ochilor și am reacționat”

Data publicării:
Micutzu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Micutzu, sursa foto Facebook

Micutzu a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în scandalul de pe Calea Victoriei. 

Micutzu a fost implicat zilele trecute într-un scandal de proporții în centrul Bucureștiului. Comediantul a fost agresat verbal de mai mulți indivizi și de aici totul s-a transformat într-un incident violent în care a fost implicată și Poliția. 


Micutzu a dezvăluit prin intermediul unui clip video cum s-au petrecut lucrurile și cine a fost vinovat pentru acel incident nefericit. 


„Mergeam pe Calea Victoriei, eu mergeam mai în față, în spatele meu era iubita mea și prietenul meu pictor, cum mergeam și mă îndreptam către un club pe dreapta era o terasă de unde m-a salutat o domnișoară, iar la câteva secunde băiatul care mă înjură a început să facă niște miștouri de ”bun simț”, după care i-am arătat un deget... am traversat spre club, a început să mă înjure din spate. N-am mai putut să mai înghit, am lăsat pungile cu cadouri, le-am lăsat pe stradă, pe trotuar ca să mă întorc și să-i explic că nu e ok”, a spus Micutzu pe YouTube.


Incidentul a fost semnalat de către o femeie care trecea prin zonă. Aceasta le-a spus polițiștilor că în fața unui magazin are loc un scandal. 


Atât tinerii care au pornit scandalul, cât și Micutzu au ajuns la secția de Poliție pentru a da declarații. 


„De la masă un băiat s-a ridicat și s-a pus în fața mea într-un mod total agresiv, eu n-am reacționat agresiv, el o împinge pe iubita mea, eu i-am spus că dacă mai pui mâna pe ea, băiatul înainte să ia mâna și să o împingă îi dă o flegmă pe mână, am văzut negru și am reacționat”, a mai spus Micutzu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel