Michele Morrone, despre succesul venit peste noapte. Actorul are rude în România

Data publicării:
Michele Morrone, sursa foto Instagram
Descriere foto: Michele Morrone, sursa foto Instagram

Michele Morrone este unul dintre cei mai râvniți actori din lume. Italianul a făcut furori cu rolul din filmul „365 de zile”. 

Chira dacă se bucură de o carieră de succes, Michele Morrone este încă uimit de succesul pe care l-a avut într-un timp atât de sucrt. După lansarea filmului 365 de zile, actorul a devenit cunoscut în toată lumea. Rolul din celebrul film l-a făcut celebru, iar pentru el anul 2020 a fost cel mai bun an din carieră.

„Nu m-am așteptat la toate astea. M-am gândit, atunci când filmul a fost lansat, că va fi ceva măreț, însă nu mi-am imaginat că va avea atât de mult succes, cum s-a întâmplat. Nu m-am așteptat deloc ca totul să ia o asemenea amploare.


Anul 2020 a fost unul minunat pentru mine, chiar dacă a fost îngrozitor din cauza pandemiei și a fost un moment dificil pentru oameni. Personal a fost greu din cauza pandemiei, dar ceva s-a întâmplat în viața mea. Nici nu știu… A fost un moment greu din cauza virusului, dar în același timp cariera mea a fost la cel mai înalt nivel. A fost pozitiv, dar și ciudat”, a spus Michele Morrone pentru Viva.ro. 


Într-un interviu pentru Viva.ro, actorul a vorbit despre succesul venit peste noapte și despre legătura lui cu România. Acesta cunoaște celebra melodie „Dragostea din tei” și afirmă că are rude în România. 


„Știu că, la începutul anilor 2000, era melodia „Dragostea din tei. De fapt, am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România”, a adăugat actorul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel