Michael Madsen, îngenuncheat de durere. Fiul actorului s-a sinucis la 26 de ani

Data publicării:
Michael Madsen, sursa instagram
Descriere foto: Michael Madsen, sursa instagram

Actorul Michael Madsen este devastat de durere, după ce fiul său, în vârstă de 26 de ani, s-a sinucis. 

Hudson, fiul starului Michael Madsen, a murit în urma unei presupuse sinucideri în Hawaii, au confirmat autoritățile.  Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost găsit mort în urma unei răni provocate de armă pe care se pare că și-ar fi provocat-o singur, pe insula Oahu.  Autoritățile nu au dorit să confirme când a avut loc tragedia.

Hudson era finul legendarului regizor de film Quentin Tarantino, potrivit IMDb. Se pare că fiul actorului ar fi servit în armata americană și a postat pe rețelele sale de socializare fotografii făcute în Afganistan.


O purtătoare de cuvânt a Departamentului de Medicină Legală din Honolulu a declarat: "Nu am găsit nimic: "Pot confirma că Hudson Lee Madsen, 26 de ani, a murit prin împușcare în cap, în urma unei presupuse sinucideri pe insula Oahu".

Potrivit profilului său de Facebook, Hudson locuia în Wahiawa, Hawaii, împreună cu soția sa Carlie. La începutul acestei luni, Carlie, soția lui Hudson a trecut printr-o operație, iar bărbatul i-a fost alături necondiționat. O sursă a declarat pentru The Sun că mama lui Hudson, DeAnna Madsen, în vârstă de 61 de ani, a ajuns de urgență în Hawaii pentru a fi aproape de nora ei. 

Familia a spus într-o declarație pentru The Blast: "Avem inima frântă și suntem copleșiți de tristețe și durere la pierderea lui Hudson. Amintirea și lumina lui vor fi ținute minte de toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit".

 

 

Fiul lui Sinead O’Connor s-a sinucis la 17 ani

 

Sinead O’Connor și-a pierdut fiul, în urmă cu câteva săptămâni. Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Sinead O’Connor a aflat că fiul eu, Shane, în vârstă de 17 ani, și-a pus capăt zilelor, după ce a fugit dintr-un spital din Irlanda, unde fusese internat pentru alte tentative de suicid. Tânărul era dat dispărut de câteva zile. Acesta dispăruse din Newbridge, comitatul Kildare, și a fost văzut ultima dată vineri dimineață, în zona Tallaght, Dublin 24. 

La momentul respectiv, cântăreața postase mesaje de îngrijorare pe rețelele de socializare în care îi cerea fiului ei să o contacteze. "Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a cizelat degeaba acel zâmbet frumos de pe fața ta frumoasă", a scris ea pe Twitter.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel