Michael Kors a sărbătorit 40 de ani de la lansarea firmei cu un show dedicat Broadway-ului

Data publicării:
Michael Kors, captura foto Youtube, sursa Michael Kors
Descriere foto: Michael Kors, captura foto Youtube, sursa Michael Kors

Designerul american Michael Kors a sărbătorit marţi 40 de ani de la lansarea firmei omonime cu o paradă dedicată Broadway-ului, în care a prezentat noua sa colecţie toamnă-iarnă 2021 şi la care au participat top modele precum Naomi Campbell, Helena Christensen sau Bella Hadid. 

Kors a prezentat marţi online pe site-ul firmei un video aniversar, care a fost filmat în celebrul cartier al teatrelor din New York, cu modele defilând pe stradă printre reclamele luminoase şi afişele sălilor de teatru, totul culminând cu un spectacol muzical al cărui protagonist a fost cântăreţul Rufus Wainwright.

 

Designerul, un mare iubitor de teatru şi care a făcut o donaţie pentru The Actors Fund, şi-a exprimat îngrijorarea faţă de viitorul acestui sector înr-un interviu acordat site-ului de specialitate WWD, în care a dezvăluit că doar 40 de persoane au participat "fizic" la acest show în contextul restricţiilor impuse de COVID-19. Fondul este o organizaţie constituită pentru a ajuta profesioniştii din segmentul divertismentului, încurajând totodată diversitatea în industria spectacolelor de teatru.

 

Kors a prezentat acest video ca pe o transmisiune în direct din Times Square, de unde şi-a declarat dragostea faţă de teatru: „Mulţi artişti incredibili care lucrează pe Broadway au fost devastaţi de închiderea dictată de pandemie. Sunt aici pentru a le întoarce o favoare persoanelor care mi-au dăruit atât de mult", a spus creatorul de modă.


"Fashion filmul" de 20 de minute începe în restaurantul său preferat "Sardi's", unde actori ca Bette Midler, Billy Porter, Rosario Dawson şi Chita Rivera conversează agitat în ferestre Zoom în chip de tablouri atârnate pe perete până când Kors li se alătură.

 

Producţia conţine imagini nocturne de pe Broadway şi top-modele defilând în mijlocul străzii în ţinute glamour, în compleuri cu rochii midi sau mini în tonuri de negru, roşu, "animal print", sau acoperite cu paiete.

 

 

"Când am început activitatea în modă - la 21 ani - nu mi-am închipuit niciodată că voi ajunge până aici, 40 de ani mai târziu împărtăşesc colecţiile mele cu întreaga lume", mărturiseşte Michael Kors într-un comunicat de presă.

"Am avut norocul să fac ceea ce îmi place în viaţă şi vreau să folosesc această aniversare pentru a pune în lumină o altă instituţie importantă - comunitatea teatrului din New York", a subliniat designer-ul american.

 

Kors a anunţat vara trecută că nu îşi va mai prezenta colecţiile în tradiţionalele parade din cadrul Săptămânii Modei de la New York, alăturându-se unei lungi liste de designeri, printre care Ralph Lauren sau Calvin Klein, care au optat pentru alte formate pentru a-şi prezenta creaţiile ca urmare a pandemiei, dar şi a schimbărilor majore din sectorul modei, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel