Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones, 20 de ani de căsnicie. Care este secretul mariajului lor

Data publicării:
michaelkirkdouglas, instagram
Descriere foto: michaelkirkdouglas, instagram

De 20 de ani, Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste și sunt de nedespărțit.

Michael Douglas a sărbătorit două decenii de căsătorie cu Catherine Zeta-Jones. Acesta a împărtășit cu fanii povestea lor de iubire, cum  și-a întâlnit soția în 1998, dar și care este secretul căsătoriei lor.

Michael Douglas a văzut-o prima dată pe aleasa inimii, pe micul ecran, interpretând rolul Elena Montero din „Masca lui Zorro”. O lună mai târziu, acesta a ajuns la Festivalul de Film de la Deauville, iar în programul festivalului apăreau și cei din distribuția filmului. Acesta a povestit că i-a cerut asistentului său să afle dacă o să fie și Zeta-Jones prezentă la festival și dacă acceptă să bea o băutură cu el. Acesta a aflat că va fi prezentă pentru o noapte  și că acceptă să bea o băutură cu Michael.

Zis și făcut! Cei doi s-au întâlnit, iar  primul lucru pe care i l-a spus Michael Douglas, Catherinei Zeta-Jones a fost: „Voi fi tatăl copiilor tăi”. Cei doi au început să se întâlnească în martie 1999 și, până în noiembrie 2000, erau căsătoriți. Ba mai mult, aceștia au adus pe lume și doi copii: Dylan Michael s-a născut în 2000 și Carys Zeta în 2003.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Cu ocazia aniversării celui mai frumos eveniment din viața lor, Catherinei Zeta-Jones a postat o serie de fotografii în care se afla alături de soțul ei, însoțite și de o declarație de dragoste emoționantă: „Acum 20 de ani, Michael și cu mine eram căsătoriți !! Ce noapte magică uimitoare a fost! Și 7304,85 zile și nopți, te iubesc acum, așa cum am făcut-o atunci. Vă mulțumim pentru dragoste și râsete. ", a scris Catherinei Zeta-Jones pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Pe toată perioada căsniciei, cei doi au avut și momente mai tensionate,ba chiar au fost a un pas de divorț. Dragostea dintre cei doi a fost una prea mare, astfel că despărțirea a durat doar 3 luni. Pe atunci, cei doi au dezvăluit și secretul căsniciei lor: „Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, a declarat pe atunci Michael Douglas.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel