Mic dejun sănătos: Toast cu ridichi și ou

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Toastul cu ridichi și ou este un mic dejun sănătos și poate fi preparat în doar câteva minute.

INGREDIENTE:

1 felie de paine
1 ridiche roșie
1 fir mic de patrunjel
cateva rondele de ceapa verde
branza de capra tartinabila
1 ou
putin unt
putin sos picant, la alegere
germeni de ridiche
sare, piper negru

 

MOD DE PREPARARE:  Felia de paine se unge cu un strat subtire de unt. Se prajeste pe tigaia grill incinsa la maxim pana se rumeneste placut pe ambele parti. Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se racoreasca.Ridichea se taie felii subtiri. Se adauga patrunjelul tocat si ceapa rondele. Se amesteca si se presara cu putina sare.Oul se prepara dupa reteta de aici, il condimentati cu sare si piper.Se unge painea prajita cu un strat de branza de capra.Se aseaza felii de ridiche deasupra, usor suprapuse.Se pune deasupra oul ochi. Se picura putin sos peste ou.Se decoreaza cu germeni de ridiche.Se serveste imediat.

 

POFTĂ BUNĂ

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 oct, 08:59 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play