Miami Beach renunţă la interdicţia de circulaţie nocturnă, după două săptămâni de petreceri pe plaje

Miami Beach renunţă la interdicţia de circulaţie nocturnă, după două săptămâni de petreceri pe plaje, foto Unsplash/ sursa Diogo Fagundes
Descriere foto: Miami Beach renunţă la interdicţia de circulaţie nocturnă, după două săptămâni de petreceri pe plaje, foto Unsplash/ sursa Diogo Fagundes

După o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte, în vigoare de peste două săptămâni în Miami Beach din cauza petrecerilor pe plajă, uneori haotice, ocazionate de vacanţa de primăvară a elevilor şi studenţilor, autorităţile din acest oraş din statul Florida au decis să renunţe la această restricţie.

Municipalitatea din Miami Beach a decis marţi să anuleze interdicţia de circulaţie începând cu ora locală 20:00, care viza perioada cuprinsă între joi seara şi până duminică seara. Celelalte restricţii locale vor rămâne însă în vigoare.


Din 8 aprilie şi până pe 12 aprilie, toate cafenelele de pe trotuare, inclusiv spaţiile închise ale restaurantelor, vor trebui să îşi suspende activităţile în fiecare seară de la ora 20:00 până la ora 06:00 în zona de risc maxim. Acea zonă include cele mai importante bulevarde comerciale din Miami Beach.

Pe pasarela rutieră MacArthur, poliţia va instala un radar pentru a înregistra numerele automobilelor circulând între orele 22:00 şi 06:00 în nopţile de vineri şi sâmbătă.


Deşi interdicţia de circulaţie pe timp de noapte a fost anulată în oraşul Miami Beach, aceasta rămâne în vigoare în districtul Miami-Dade între orele 24:00 - 06:00, până la expirarea ei, pe 12 aprilie.

În timpul acelor interdicţii nocturne din Miami Beach, mulţi proprietari de magazine şi rezidenţi s-au declarat îngrijoraţi de impactul unor astfel de măsuri, notează Agerpres. 


La o săptămână după implementarea lor, grupuri de rezidenţi s-au reunit în faţa Primăriei locale pentru a protesta faţă de modul în care autorităţile gestionau mulţimile de elevi şi de studenţi veniţi în regiune cu ocazia vacanţei de primăvară, îndemnându-i pe responsabilii locali să adopte măsuri mai dure pentru a limita petrecerile nocturne organizate pe plajele din South Beach.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 08 apr 2021, 15:06 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience