Miami Beach renunţă la interdicţia de circulaţie nocturnă, după două săptămâni de petreceri pe plaje

Data publicării:
Miami Beach renunţă la interdicţia de circulaţie nocturnă, după două săptămâni de petreceri pe plaje, foto Unsplash/ sursa Diogo Fagundes
Descriere foto: Miami Beach renunţă la interdicţia de circulaţie nocturnă, după două săptămâni de petreceri pe plaje, foto Unsplash/ sursa Diogo Fagundes

După o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte, în vigoare de peste două săptămâni în Miami Beach din cauza petrecerilor pe plajă, uneori haotice, ocazionate de vacanţa de primăvară a elevilor şi studenţilor, autorităţile din acest oraş din statul Florida au decis să renunţe la această restricţie.

Municipalitatea din Miami Beach a decis marţi să anuleze interdicţia de circulaţie începând cu ora locală 20:00, care viza perioada cuprinsă între joi seara şi până duminică seara. Celelalte restricţii locale vor rămâne însă în vigoare.


Din 8 aprilie şi până pe 12 aprilie, toate cafenelele de pe trotuare, inclusiv spaţiile închise ale restaurantelor, vor trebui să îşi suspende activităţile în fiecare seară de la ora 20:00 până la ora 06:00 în zona de risc maxim. Acea zonă include cele mai importante bulevarde comerciale din Miami Beach.

Pe pasarela rutieră MacArthur, poliţia va instala un radar pentru a înregistra numerele automobilelor circulând între orele 22:00 şi 06:00 în nopţile de vineri şi sâmbătă.


Deşi interdicţia de circulaţie pe timp de noapte a fost anulată în oraşul Miami Beach, aceasta rămâne în vigoare în districtul Miami-Dade între orele 24:00 - 06:00, până la expirarea ei, pe 12 aprilie.

În timpul acelor interdicţii nocturne din Miami Beach, mulţi proprietari de magazine şi rezidenţi s-au declarat îngrijoraţi de impactul unor astfel de măsuri, notează Agerpres. 


La o săptămână după implementarea lor, grupuri de rezidenţi s-au reunit în faţa Primăriei locale pentru a protesta faţă de modul în care autorităţile gestionau mulţimile de elevi şi de studenţi veniţi în regiune cu ocazia vacanţei de primăvară, îndemnându-i pe responsabilii locali să adopte măsuri mai dure pentru a limita petrecerile nocturne organizate pe plajele din South Beach.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel