Mi-Th influencer: Trucuri cu legumele și fructele toamnei pentru un ten perfect. Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă spun combinațiile perfecte din natură: Simplu, ieftin și eficient / video

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto Freepik

Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă duminică, 6 noiembrie 2022, ora 11:00, pe DC News și Spectacola, cu o nouă ediție Mi-Th influencer. Veți afla cele mai noi tendințe din beauty, trucuri de machiaj, dar și idei creative, marca celui mai cunoscut make-up artist din România.

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Dacă în prima ediție a noii noastre emisiuni s-a discutat despre machiajul de Halloween, acum vom afla cum ne ajută bogățiile toamnei să radiem de frumusețe.

Trăim într-o țară cu o climă temperat-continentală, cu patru anotimpuri, iar toamna este superbă, cu tot ceea ce ne oferă, de la o desfătarea estetică a ochilor datorată paletei incredibile de culori până la un răsfăț al gustului și al mirosului, este o plăcere să te plimbi printr-o livadă toamna și mai este o plăcere se mergi la piață. Fructele și legumele pe care le culegem toamna sunt bune, frumoase, colorate și sănătoase, pline de ingrediente active, majoritatea foarte bune pentru ten, pentru piele. Și foarte important este faptul că toate aceste fructe sunt accesibile ca preț.

Vă invităm să urmăriți emisiunea cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz duminică, 6 noiembrie 2022, de la ora 11:00, pe DC News și Spectacola, pentru a afla toate puterile magice ale castanelor, strugurilor, dovleacului sau roșiilor. Și surprizele nu se opresc aici! Ce combinații trebuie să faceți pentru a avea un ten superb, totul din natură, ce măști rezultă, aflați duminică de la specialistele într-ale chipului perfect: Mirela Vescan și Thea Haimovitz.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel