Mi-Th influencer: Pronosticuri beauty 2023. Mirela Vescan și Thea Haimovitz dezvăluie trendurile din noul an/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto Freepik

Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă duminică, 1 ianuarie 2023, ora 11:00, pe DC News și Spectacola, cu o nouă ediție Mi-Th influencer. Veți afla cele mai noi tendințe din beauty, trucuri de machiaj, dar și alte idei creative, care vor marca noul an.

În ediția de duminică, 1 ianuarie 2023,  Mirela Vescan și Thea Haimovitz aduc în lumină cele mai noi trenduri din industria de beauty, care se vor face simțite în 2023.

„În 2023 se pare că oamenii vor fi preocupați de felul în care arată pielea lor și vor investi în produse de calitate. Skinimalismul a apărut în 2029 și este bazat pe "mai puțin dar mai bine", este nevoie de cercetare de piață pentru a se identifica produsele potrivite. Mai este nevoie și de autocunoaștere, sună complicat dar o persoană ar trebui să știe ce tip de ten are înainte de a porni la cumpărături. 
Alt prognostic este acela că lumea se va îngriji mai mult și de pielea corpului, se vor folosi produse exfoliante. De unde știm despre acest trend? Au apărut foarte multe mărci noi cu produse de îngrijire corporală, deja foarte bine poziționate pe piață. Au ceva în comun, au inclus în formule ingrediente folosite până acum mai mult pentru ten: acid hialuronic, ceramide, peptide. 
Trendurile în zona de hairstyle încep cu un păr bine îngrijit, cu măști naturale și, pentru prima dată, se va pune accent pe îngrijirea scalpului.
Părul poate fi vopsit în balayage, în tonuri de cupru, nuanțe de cafea-cu -lapte și va intra cu "tupeu" și noua culoare vedetă în 2023 „Viva Magenta”. Tehnica balayage este stăpânită de foarte puțini hair stiliști, deși majoritatea o practică acum. Trecerea dintre culori se face estompat și sofisticat, ca în machiaj.

 Machiajul va fi strălucitor în 2023, cu texturi speciale sau cu accesorii. Noutăți pentru  machiaj:  fardul de obraz roz, genele roz, linii de tuș neregulate și suprapuse, texturi fosforescente, machiajul monocromatic, fardul pentru pleoape albastru avatar și finisaje cu textură de latex”, explică Mirela Vescan.

 

Ce se va purta în 2023, în materie de beauty, dar și care sunt trucurile care vă vor ajuta să arătați impecabil, aflați duminică, de la ora 11:00, din emisiunea Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

 

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:
 

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel