Mi -Th Influencer. Mirela Vescan și Thea Haimovitz dezvăluie secretul unui bronz perfect / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto Freepik

Mirela Vescan și Thea Haimovitz revin cu emisiunea Mi-Th influencer, duminică, 2 iulie 2023, la ora 11.00 pe Facebook și Youtube - DC News, DC News TV și Spectacola.ro. 

În această ediție, Mirela Vescan și Thea Haimovitz abordează o temă extrem de actuală: bronzul. Cele două specialiste vor dezvălui care sunt pași corecți pentru un bronz perfect, care să nu ne pună sănătatea în pericol. De la pregătirea pielii înainte de expunerea la soare, trucuri pentru un bronz uniform și până la menținerea acestuia pentru o perioadă îndelungată.

 

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

 

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică, 2 iulie 2023, de la ora 11.00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News, Spectacola, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania   

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201         



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel