„Mi se rupe sufletul”. Florin Zamfirescu, adevărul despre divorțul de Cătălina Mustață: „Am răbdat, am ascuns”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Zamfirescu, Cătălina Mustață, colaj foto Facebook/Youtube
Descriere foto: Florin Zamfirescu, Cătălina Mustață, colaj foto Facebook/Youtube

Florin Zamfirescu a vorbit despre cele trei căsnicii eșuate și despre neînțelegerile pe care le-a avut cu actrița Cătălina Mustață.

Florin Zamfirescu este la a pastra căsnicie. Marele actor este căsătorit de 8 ani cu medicul Daciana Toma, femeia pentru care a reușit până și să se lase de fumat, lucru pe care înainte nu îl concepea. Înainte de această poveste de dragoste, Florin Zamfirescu a trecut prin trei divorțuri. 

Invitat în cadrul podcastului moderat de Nasrin Ameri, Florin Zamfirescu a dezvăluit că nu are regrete în viață, și nici măcar mariajele eșuate nu le regretă, pentru că altfel nu ar fi avut cei doi copii, pe Vlad și pe Ștefana

„Nu, nu pot să regret. De exemplu, ar fi fost normal să regret că m-am însurat pentru prima oară, cu Rodica aia, dar cu ea l-am făcut pe Vlad (n.r. Vlad Zamfirescu). Și nu regret. Deși m-am chinuit rău atunci. După aia, a doua nevastă, Vali. Drăguță, dar nu. Cu care am făcut-o pe Ștefana (zâmbește). Cătălina Mustață… mi se rupe sufletul. Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice. Moștenește ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos, s-a dus. Am asistat, am răbdat, am ascuns, până când am zis că nu se mai poate.

Noi am fost împreună 21 de ani. Primii 5 ani au fost de vis. Chiar și următorii 5, deși erau semne de șchiopătare, mai apăreau probleme, ne mai certam, dar ultimi 10…. Eu am răbdat cu ea. Tot mi se părea că va trece, că e o glumă, vorbeam, îi spuneam că sunt soluții, până când am stat jos și i-am zis: «Hai să alegem, că fiecare are o viață». Și a ales. Mi-a cerut timp de gândire și a zis: «Ne despărțim»”, a povestit Florin Zamfirescu în cadrul podcastului.

A rămas în relații bune cu primele două soții

„Cu celelalte neveste, cu prima, eram în relații perfecte. Ea nu mai e în viață, dar mă duceam la Târgu Mureș, ne vizitam, era totul minunat. Cu mama Ștefanei suntem în relații de frate și soră. Păstrez niște relații și de dragul copiilor, dar și de dragul persoanei. Eu cu Vali (a doua soție) devenisem ceea ce am și rămas: frate și soră”, a mai spus actorul, relatează Click!.


În război cu cea de-a treia soție

Chiar dacă la început, despărțirea lor a fost una pașnică, spiritele s-au încins ulterior și și-au aruncat unul altuia cuvinte usturătoare. Cătălina Mustață și-a refăcut viața în Texas, America, acolo trăiește o frumoasă poveste de iubire și este căsătorită de mai bine de 5 ani.


„Eu am lăsat loc de ”Bună ziua!”, ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canarie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit.

Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru impact.ro, în urmă cu ceva timp. 

Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață sunt vecini

"Eu am rămas prieten cu toate nevestele. Cu ultima, care este Cătălina Mustață, cu care stau gard-în-gard, că am avut o grădină mare, de 2.500 mp. Am făcut împreună o casă acolo și ne-am tras un gard și s-a împărțit în jumătate. În jumătatea cealaltă mi-am făcut și eu o casă. Acolo îmi convenea, erau foarte mulți veniți după mine. E un mic cartier al artiștilor, acolo. Dar eu am fost primul, le-am și zis: o să vedeți că se va numi strada "Florin Zamfirescu"

Ea a tras un gard mare, de doi metri, între noi, să nu ne vedem. E adevărat, eu nu o văd! Ultima dată am văzut-o acum un an și jumătate! Nu știu când intră...", a spus Florin Zamfirescu, la Metropola TV, în urmă cu un an.

"Am suferit. Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur"

”Am suferit... Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit... nu vreau să intru în amănunte penibile... dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! 

Ea îmi spunea: "nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul"... I-am reproșat o dată: "să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură".

Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină... Și i-am spus: să știi că e diferență între "să devii" și "să parvii". Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți...", a completat actorul.

Cătălina Mustață, căsătorită cu fostul ei diriginte. "Nu înțeleg noua ei căsnicie"

Actorul a mai povestit că l-a cunsocut pe noul soț al Cătălinei Mustață însă spune că nu înțelege această căsnicie, pentru că el trăiește în SUA iar ea în România.

"Noi nu vorbim... Eu o salut dacă ne vedem, ea nu răspunde. Eu nu știu ce rău i-am făcut fetei ăsteia. Acum m-am liniștit, au trecut 10 ani. Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte. Ea, probabil că vrea neapărat unul mai puternic ca ea, un profesor. Că și eu eram... Dar e o căsnicie ciudată, pentru că el e în America, predă acolo... E un bărbat normal, l-am cunoscut. E mai în vârstă ca ea. E o căsnicie de vacanță, eu nu știu când se văd. Poate că e mai plăcut, te lasă în pace, căsniciile astea rezistă sigur", a mai spus Florin Zamfirescu, potrivit DC NEWS.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel