„Mi se face rău subit”. Andreea Bănică, apel disperat. Simptomul CIUDAT cu care se confruntă: Exclus sarcină!

Data publicării:
Andreea Banica, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Banica, foto Instagram

Andreea Bănică le cere ajutorul fanilor pentru a descoperi ce îi cauzează o serie de simptome ciudate. 

Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor că nu mai suportă niciun fel de parfum. Artista spune că a ajuns să nu mai folosească nici creme parfumate și că i se face rău daca intră într-un magazin de parfumuri. 


„Mi se întâmplă ceva dubios. Sunt mega tristă. Nu mai suport parfumurile, mirosurile. Am intrat acum într-un magazin de cosmetice și am ieșit subit. Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia această problemă. Mi se face rău subit. Dacă aveți vreo idee despre ceea ce pățesc, vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă. Nu mai pot să mă dau cu parfum, cu creme cu parfum, nimic”, a explicat Andreea Bănică, pe Instagram.

Andreea Bănică: Nu sunt însărcinată

Vedeta a primit mai multe răspunsuri de la fani. Mulți dintre aceștia au speculat că ar fi însărcinată, însă artista le-a explicat că este exclus să devină mamă din nou. 


„Câte mesaje mi-ați trimis în care mi-ați zis că aș putea să fiu însărcinată. Nu sunt însărcinată, am spus. Nu există așa ceva. Exclus sarcină!. (...)  Nu o să mai fiu însărcinată de acum înainte pentru că nu mai este cazul, este mult, mult prea târziu. Am decis împreună cu Lucian să nu mai fac un alt bebe. Avem doi și ne este suficient. Îi iubim enorm și vrem să avem grijă de ei cum trebuie”, a mai spus vedeta, potrivit Unica. 

 

Andreea Bănică, confesiuni dureroase. Drama trăită de artistă: ”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”

Andreea Bănică a trecut printr-o dramă cumplită. Recent, artista a fost invitată în cadrul unui podcast susținut de Alexandra Ungureanu, acolo unde a făcut mărturisiri neștiute despre carieră, dar și despre viața personală. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cât de greu a fost drumul spre succes. Andreea Bănică a muncit din greu și și-a dedicat tot timpul pentru muzică. Totodată, Andreea Bănică a recunoscut că a avut parte de multe momente grele în timpul repetițiilor, dar și de certuri și bătăi. 

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a mărturisit Andreea Bănică.

Fiica Andreei Bănică îi moștenește talentul!

După muncă și răsplată!  Acum, Andreea Bănică se declară o femeie împlinită, dar și o mămică mândră. Artista a declarat că fiica ei, în vârstă de 12 ani, este foarte talentată și îi moștenește pasiunea pentru muzică. 

 ”Eu mi-am dorit să fiu mamă, în adevăratul sens al cuvântului. Știu că poate nu îndeplinesc toate calitățile unei mame, însă, îmi doresc să fiu acolo. Am lipsit de foarte multe ori în momentele speciale, chiar și la primul moment al Sofiei pe scenă. Eram la un concert, chiar nu aveam ce să fac. M-a sunat de la spectacol și mi-a zis că are mari emoții și am avut eu și mai mari decât ea, am trăit și mai intens decât ea. De mine uitasem complet, mă gândeam doar la ea. Mi-am reproșat tare mult că nu sunt acolo”. ,a mai spus artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel