Metoda simplă de a elimina celulita. Masajul care șterge aspectul de coajă de portocală

Data publicării:
EXCLUSIV

Celulita este, fără discuție, una dintre cele mai neplăcute situații cu care se confruntă femeile la nivel estetic. Toxinele acumulate în organism și retenția de apă sunt „vinovate” pentru instalarea acestui aspect de coajă de portocală și puține sunt de făcut în încercarea de a-l elimina.

Una dintre metodele care promit eliminarea celulitei este „masajul cu bambus la 4 mâini”.

Dănuț Bujor, terapeutul care a „inventat” acest tip de masaj, a explicat pentru cititorii Spectacola, ce presupune această metodă. 

„Masajul la dublu, masajul la 4 mâini, ajută la drenajul limfatic instrumental, eliminând toxinele din corp, într-un timp record, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima ședință. Este mult mai puternic și benefic, față de cel obișnuit anticelulitic. Am aplicat propria abordare, în masajul cu bambus, ducând tehnica de la masaj de relaxare la modelare corporală profundă, eficientă și, mai ales, naturală! De atunci și până acum, am făcut peste 7000 de masaje. Masajul de modelare cu bambus presupune un control mult mai mare asupra tehnicii și îmi permite personalizarea în funcție de fiecare caz particular”, a explicat pentru Spectacola Dănuț Bujor.

Acest tip de masaj vine la pachet cu 2 beneficii esențiale - relaxare și eliminarea celulitei.

"Folosesc 6 tipuri de bețe de bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficiențele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, iar pacienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor. Făcut la dublu, rezultatele sunt din prima ședință", precizează Dănuț Bujor.

Interesant este faptul că și gravidele pot efectua acest tip de masaj, însă până la luna a 6 - 7-a lună de sarcină. „Este chiar indicat, mai ales că, în perioada sarcinii, femeile acumulează apă în corp, iar prin masajul efectuat cu mare atenție ele scapă de această problemă”, conchide specialistul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel