Metoda pe care femeile din Egiptul Antic o foloseau pentru a scăpa de „laba de gâscă”. Prof. dr. Ioan Lascăr: Astfel de metode sunt de când lumea

Data publicării:
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @grustock
Descriere foto: Sursa foto: https://www.freepik.com/, @grustock

Prof. dr. Ioan Lascăr, chirurg plastician, a vorbit despre acidul hialuronic. 

Prof. dr. Ioan Lascăr a vorbit despre o procedură utilizată de tot mai multe femei, și anume creșterea volumetrică folosind acidul hialuronic.

„O procedură extrem de utilizată este creșterea volumetrică utilizând acidul hialuronic. Cele mai frecvente sunt cele la nivelul fetei și se adresează restaurării 3D, deci volumetrice, a pomeților, estomparea șanțurilor nazogeniene sau a celor care coboară de la comisurile bucale, dând un aspect pesimist persoanei.", a spus Ioan Lascăr. 

„Orice procedură poate genera și excese"

Prof. dr. Ioan Lascăr a atras atenția asupra faptului că procedurile pot genera excese care ulterior vor duce la efecte nedorite. Acesta a mai subliniat importanța respectării proporțiilor anatomice ideale atunci când sunt corectate deficiențele. 

„Orice procedură poate genera și excese, excese care întotdeauna generează efecte nedorite.

Interesul pentru corectarea ridurilor este de mii de ani în atenția femeilor. În Egiptul Antic femeile foloseau, pentru estomparea ridurilor de la colțul ochilor, așa-numita „labă de gâscă”, arsura locală cu lumânarea. Deci se produceau arsuri locale, relativ superficiale, și în urma cicatrizării se estompau semnificativ ridurile. Astfel de metode sunt de când lumea.

Produsele actuale sunt sigure dacă sunt folosite în condițiile corecte.

Injectarea trebuie să permită dispoziția volumetrică, în așa fel încât structurile tisulare normale să reprezinte elemente de stabilizare ale injectării făcute în anumite proporții. Dacă introducem cantități industriale, limitele acestea sunt depășite și totul este la discreția gravitației.", a spus prof. dr. Ioan Lascăr la DC News.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel