Meteo din bătrâni pentru iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Cum va fi vremea în luna lui Cuptor

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum va fi vremea în luna iulie, dar și în ce zile să ne așteptăm la ploi.

 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, prognoza meteo din bătrâni pentru luna iulie 2024. Potrivit acestuia, vremea va varia considerabil în luna lui Cuptor, cu perioade de soare, ploi și temperaturi ridicate, însă nici vântul nu va lipsi din peisaj. 

Cum va fi vremea în prima jumătatea a lunii iulie

Între 1 și 9 iulie, vremea va fi frumoasă, cu cer senin și temperaturi plăcute. Între 10 și 14 iulie, situația se va schimba, vin ploile, dar mai apare și soarele, alternând perioadele de precipitații cu cele de vreme frumoasă. Astfel, prima jumătate a lunii iulie va începe cu zile însorite, dar va continua cu perioade mai instabile, în care ploile vor alterna cu perioade de soare.

„Între 1-9 iulie, vremea este bună. În schimb, între 10 şi 14, vin ploile, dar mai apare și soarele”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 1 - 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de succes pe bandă rulantă

Cum va fi vremea în a doua jumătate a lunii iulie

Între 15 și 24 iulie, vremea va fi din nou favorabilă, specifică lunii iulie, cu temperaturi ridicate. Mihai Voropchievici avertizează că în acest interval, vor apărea și episoade de vânt și ploi scurte. Pe 25 iulie, vremea va fi bună. Între 26 și 27 iulie, vântul se va intensifica. Totodată, între 28 și 31 iulie, vremea se va încălzi din nou.

„În perioada 15-24, este bine, dar este luna lui Cuptor. Tot în acest interval, mai apare și vântul, dar vin și ploile, scurte ce-i drept. Pe 25 iulie, este bine. Pe 26 şi 27, se întețeşte vântul. Pe 27 iulie vine o ploaie mare. Între 28 şi 31, vremea se încălzește din nou, ceea ce este bine. Cu toate acestea, pot fi temperaturi ce sar peste 36-37 de grade Celsius”, a mai precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emsiunii Adevăruri ascunse.

Te-ar putea interesa și: Top 4 zodii pentru care pun munca mai presus de orice. Mihai Voropchievici: „Pun cariera în fruntea vieții lor”

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel