METEO. ANM. 13 judeţe şi Capitala, sub Cod galben de burniţă şi polei, până joi dimineaţa

Data publicării:
METEO. Foto Ubsplash/Autor TORSPOMEDIA
Descriere foto: METEO. Foto Ubsplash/Autor TORSPOMEDIA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri seara, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de burniţă şi polei pentru Capitală şi 13 judeţe din Muntenia şi Moldova, dar şi de ceaţă, pentru judeţul Harghita, valabile în orele următoare.

Potrivit meteorologilor, de miercuri seara, ora 21:00, până joi, la ora 3:00, în Bucureşti şi în judeţele Vrancea (zona joasă), Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Argeş (zona joasă), Buzău (zona joasă), Prahova (zona joasă), Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa (zona joasă), se va semnala ploaie slabă sau burniţă ce local depune polei, notează Agerpres. 

Tot până joi la ora 3:00, în judeţul Vâlcea (zona joasă), se va înregistra local ploaie, care depune polei.

Până la ora 23:00, în judeţul Harghita, în zona depresionară, se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

 

Cod galben de burniţă şi polei în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman, miercuri seara

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri seara mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de burniţă şi polei pentru judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman, valabile până la ora 21:00.

Potrivit meteorologilor, în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, se va semnala local burniţă ce va depune polei.

De asemenea, în judeţele Giurgiu şi Teleorman, se va înregistra local ploaie, care va duce la depunerea de polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel