„Nu voi mai putea continua”. O vedetă PRO TV și-a anunțat retragerea. Motivul pentru care renunță la emisiune

Sursă foto: Facebook/ PRO TV
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ PRO TV

Vedeta a anunțat că se retrage. Mesajul oficial a zguduit fanii emisiunii.

Una dintre cele mai cunoscute emisiuni din România este Vocea României, acolo unde juriul este format din Tudor Chirilă, Irina Irmes, Denis Roabeș, Smiley și Theo Rose. Unul dintre aceștia a nunțat că este nevoit să renunțe la rolul său. Cauza este programul mult prea încărcat. Este vorba despre solistul de la The Motans, Denis Roabeș.

Cauza renunțării

Artistul a dat mesajul pe rețele de socializare, acolo unde a spus concret că va părăsi emisiunea pentru a se duce într-un turneu cu echipa sa. Acest fapt îi va răpit tot timpul. Este primul turneu în trei ani.

“În toamnă îmi doresc să lansez un album nou şi să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii trei ani. După cum vă puteţi imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României”, a fost anunțul postat de Denis Roabeș pe Instagram.

Mai e o speranță

Totodată, Denis Roabeș a transmis publicului că îi pare rău pentru cei care s-au înscris în noul sezon cu speranța că vor ajunge în echipa sa. Totuși, artistul le-a lăsat o ultimă speranță, și anume că cei care consideră că au talent, îl pot contacta în afara emisiunii.

“Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare faţă de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să ştiţi că inboxul meu e mereu deschis”, a mai scris solistul, precizează Fanatik.

 

Și-a înțeles traumele

Artistul are o experiență de viață bogată. Episodul copilăriei l-a făcut să fie cine este astăzi. Recent, protagonistul și-a înțeles câteva dintre traumele cauzate de lipsa tatălui.

„La 7 ani nu eram atât de conștient de ce se întâmplă. Îmi aduc aminte că eu plângeam la moartea tatălui lui meu pentru că toată lumea din jurul meu plângea. Chestia asta m-a panicat și mi-a dat un disconfort, însă lacrimile adevărate pe care le-am curs au fost cele de după și sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatălui meu am început să o simt, hai să spunem, după prima jignire la adresa mea. Acela a fost momentul acela în care simți că nu ai cui, nu ai pe cine să chemi, să te apere când ai nevoie de forță masculină, de forță paternă, de furtuna aceea care vine și dărâmă tot. În ultimii ani am început să înțeleg unele traume de care nu eram conștient. Am înțeles cât de mult mi-au lipsit unele lecții pe care doar un tată ți le poate da.”, îi povestește Denis Roabeș în podcastul lui Mihai Morar.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 iun 2023, 08:18 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience