Mesajul care i-a schimbat viața Giuliei Nahmany. Prin ce a trecut când a fost la Mormântul Sfânt: „Știu că asta e misiunea mea”

Data publicării:
Giulia Nahmany, foto Instagram
Descriere foto: Giulia Nahmany, foto Instagram

Giulia Nahmany a dezvăluit ce mesaj a primit la Mormântul Sfânt din Ierusalim.

Giulia Nahmany a avu parte de o întâmplare inedită la Mormântul Sfânt. Vedeta a povestit că la ieșirea din Ierusalim,un rabin s-a apropiat de ea pentru a-i spune că este o persoană cu adevărat specială și bună la suflet.

Giulia Nahmany: „Am avut o experiență extraordinară în Ierusalim”

„Eu sunt lumină pură. Eu asta sunt. Eu sunt o ființă de lumină și una dintre misiunile mele pe acest pământ, pe care am înțeles-o și mi s-a și spus asta.

Nu de mult am fost într-o călătorie în Israel, în țara mea natală, și am avut o experiență extraordinară în Ierusalim. Nu este prima dată când merg la Mormântul Sfânt, dar de data asta a fost o experiență specială. Când am ieșit, a venit la mine un rabin și a spus: ‘Tu, tu ești foarte specială. Ești lumină. Ești pură. Ești foarte bună la suflet’.

Lucru pe care îl știam despre mine. Știam că sunt o persoană foarte bună, dar când a venit la mine și mi-a spus, mi-a dat un sentiment…Da, știu că asta e una din misiunile mele și trebuie să ajung mai departe, să împărtășim această lumină”, a declarat Giulia Nahmany pentru Antena Stars. 

Vedeta a recunoscut că divinitatea a ajutat-o să se regăsească și să-și găsească echilibrul în viață. 

„A fost un proces care a durat câțiva ani de zile să ajung la această armonie perfectă pe care o trăiesc în momentul de față. Trebuie multă conștientizare, mult studiu. De multe ori, ceea ce trăim în exterior și în lumea asta urbană în care trăim, nu prea merge împreună cu ceea ce este în interior și atunci trebuie să trăim în echilibru și nu mereu este ușor”, a explicat vedeta.

„Sunt feministă și cred în puterea feminină”

„Cred că faptul că sunt mereu conștientă de energia mea feminină. Sunt feministă și cred în puterea feminină. Trebuie să știm cum s-o gestionăm și să nu trecem la polul opus. Sunt foarte multe femei care sunt foarte puternice, independente, dar care și-au pierdut această energie”, a concluzionat Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany, despre drama trăită în copilărie

Giulia Nahmany se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Cu toate astea, puțini știu momentele grele prin care a trecut vedeta în copilărie. Giulia și-a deschis sufletul și a povestit că a suferit enorm de mult în momentul în care părinții ei au luat-o pe drumuri separate. Acest lucru o afectează chiar și în ziua de azi.

‘’Pentru orice copil atunci când părinții lui se despart este foarte dificil. Orice copil își dorește ca părinții lui să fie împreună și acum că nu mai sunt deloc și am rămas practic orfană, este o durere cu care trebuie să trăiesc pentru tot restul vieții mele. Cu toții avem un copil în sufletul nostru’’, a spus vedeta la Antena Stars.

Giulia Nahmany a vorbit și despre familia sa. Vedeta este mândră de soțul ei, dar și de cele două fetițe pe care le au împreună. Actrița se pregătește să plece într-o binemeritată vacanță în Grecia, alături de soțul și copiii săi.

‘’Fetele mele sunt o combinație între noi doi. Soțul meu este implicat 100%, este un tată extraordinar și sunt atât de recunoscătoare că l-am ales ca și soț și ca și tată. Noi în fiecare an plecăm în Grecia, este așa un loc al nostru unde ne place să mergem și încercăm acum să mergem. Nu există la noi vacanță fără copii. Noi suntem genul de părinți care ori plecăm împreună cu copiii, ori nu plecăm deloc. Dacă aș pleca doar cu soțul meu, nu aș avea acea liniște sufletească știind că fetele mele sunt singure acasă’’, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel