Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ian Stauffer
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ian Stauffer

A venit și prima zi din februarie! Această lună nu prezintă fenomene marcante, dar ne pregătește pentru o nouă etapă foarte importantă, din martie. Atunci vom avea tranzite esențiale, ale lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător. Poți folosi februarie ca să te împaci cu trecutul. Iată ce urmează pentru nativii Rac, Balanță, Săgetător și Capricorn în aceste zile.

Ne-am despărțit de prima lună din an, care a fost destul de plină de blocaje. Februarie începe în forță și aduce multe procese interioare. Avem prezente câteva aspecte dinamice, pe care le vom simți ca un duș rece. Însă, restul lunii va fi destul de liniștit.

Dar poate fi liniștea dinaintea furtunii, care să ne pregătească pentru luna martie. Aceasta va fi istorică din punct de vedere astrologic.

Pe 4 februarie, avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Acesta poate să provoace evenimente neașteptate sau schimbări de comportament al apropiaților. Nu îți face prea multe planuri.

De asemenea, duminică avem și o Lună Plină în Leu, pe 5 februarie. Vorbim despre un fenomen special, care poate aduce situații bizare, mai ales pentru nativii cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Te poți trezi în situații în care nu îți găsești locul, mai ales din punct de vedere relațional. Luna Plină o să fie și în Careu cu Uranus, așa că stările emoționale vor fi foarte fluctuante.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină în Leu, de pe 5 februarie, reprezintă aspectul cel mai important pentru tine, fiindcă Luna este și guvernatorul tău. Ai grijă mare la bani! La cei pe care îi iei cu împrumut sau la cei pe care îi dai cu împrumut. Ține cont de banii pe care îi faci din salariu, dar și de cei pe care îi obții din alte fonduri.

Atenție și la negocieri și la certurile care apar din cauza banilor. Poți să și exagerezi în acest domeniu și să emiți numeroase judecați legate de finanțe. Pentru că Luna Plină este în careu cu Uranus din Casa a 10-a, ar trebui să te gândești la faptul că se poate schimba și situația ta financiară.

Ar fi bine să înveți să nu fii nici prea zgârcit, dar nici prea generos când se discută de aspectul financiar. Gândește-te la un mod de a te bucura de bani, nu doar de a-i folosi de dragul de a o face.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel