Mesaje și urări de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi

Data publicării:
Urari, foto Unsplash/ sursa Alasdair Elmes
Descriere foto: Urari, foto Unsplash/ sursa Alasdair Elmes

Sfinții Apostoli Petru și Pavel sunt prăznuiți în fiecare an pe data de 29 iunie. Nu uita să le trimiți o urare celor dragi. 

Sfinții Apostoli Petru și Pavel sunt prăznuiți în fiecare an pe data de 29 iunie. Sfinții Apostoli Petru și Pavel sunt și ocrotitori ai celor privați de libertate din România. Sfântul Pavel a fost martirizat împreună cu Sfântul Apostol Petru. Cei doi au propovăduit Evanghelia din Asia Mică până la Roma. 


Mesaje și urări de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi


Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!


Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și iți urez un sincer La Mulți Ani!


Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!


Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!


Bucură-te de această zi la fel de frumoasă ca tine și numele tău și zâmbește!


Iți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

 

Mesaje de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Nu uita să le trimiți un gând bun celor dragi ție. 


Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!


De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!


Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață…La Mulți Ani!

 

Cele mai frumoase felicitări pentru cei dragi


De Sf. Petru si Pavel iți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!


Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ti dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!


Iți doresc sa zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei găsi puterea sa răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru si Pavel!

 

Citește și: Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci pe 29 iunie

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel