Mesaje Paște 2021. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi

Data actualizării: | Data publicării:
Mesaje Paști 2021, sursa pixabay/ autor Bruno /Germany
Descriere foto: Mesaje Paști 2021, sursa pixabay/ autor Bruno /Germany

Mai sunt doar câteva ore până la sărbătoarea Paștilor, data la care creștinii sărbătoresc învierea lui Isus Hristos. Împărtășiți spiritul acestei sărbători cu persoanele dragi, trimitându-le cele mai frumoase mesaje de Paște 2021.

 

Fie ca sfintele sărbători de Paști să vă aducă lumină și liniște sufletească. Să vă vegheze îngerii iertării și păcii și frumoasa primăvară să vă intre în suflet.

Fie ca sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii și a iubirii, să vă intre lumina în case și în viață. Paște fericit.

Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit.

Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită.

Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Iepurașul urecheat are cozonac de dat, ouă de încondeiat și lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot îti scrie-un bilețel, să-ți spună din suflețel să te bucuri de Prier.


De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!


Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paști minunate.


Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.

Pastele este o mareata promisiune prin care Domnul ne aduce in preajma renasterii noastre in fiecare an .Fie ca promisiunea Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie ! Paste fericit !

Fie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui .Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug , succes si fericire.Un Paste fericit !

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata , astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .
Un Paste fericit !

Pomii infloriti , florile proaspat deschise si cantecul zglobiu al pasarilor , cu toate imi soptesc ca a sosit Pastele . Iti simt sufletul cald si aproape cu prilejul fiecarui Pasti , dar si a fiecarei zi din viata.Un Paste fericit !

Iti doresc un Paste foarte fericit , dragoste din plin si cele mai bune urari. Fie ca zilele Pastelui si ale acestui an sa iti ofere o multime de fericire si bucurie in viata .Sa ai o viata imbelsugata in iubire si sa sarbatoresti Pastele de cel putin 100 de ori ! Un Paste fericit !



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel