Mesaje de Sfântul Nicolae. 6 decembrie 2022. Urări și felicitări pe care să le trimiți sărbătoriților

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Peste 800.000 de români poartă numele sfântului Nicolae, așa că ți-am pregătit câteva urări speciale pentru ei.

Sfântul Nicolae se sărbătorește în fiecare an pe 6 decembrie, fiind una dintre cele mai mari sărbători pentru creștini.

În această zi sfântă, toți cei care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole și alte derivate ale acestora își serbează ziua numelui. Peste 800.000 de persoane poartă acest nume, așa că ți-am pregătit câteva urări speciale prin care îi poți surprinde pe cei dragi ție. 

 

Mesaje și urări de Sfântul Nicolae

„La Mulți Ani de Sf. Nicolae pentru voi, care aveți cel mai dulce nume și sărbătoriți cea mai importantă zi de nume!”

„Fie ca niciun plan viclean și complicat al soartei să nu încalce obiectivele pe care ți le-ai propus! Trebuie doar să fii fericit! La Mulți Ani de Sf. Nicolae!”

„Fie ca această zi să fie amintită doar pentru pozitiv! La Mulți Ani de Sf. Nicolae!”

„Ai un nume frumos, purtat minunat de o persoană superbă ca tine. La Mulți Ani de ziua numelui Nicolae!”

„Te felicit de Ziua lui Moș Nicolae și vreau să-ți doresc în această sărbătoare o minune și un basm, să se întâmple ceva bun și frumos!”

„În ziua Sfântului Nicolae, vă doresc sincer fericire strălucitoare și un drum bun spre succes, împlinirea dorințelor prețuite și a speranțelor sincere, fericire incredibilă în viață și dragoste adevărată, sănătate excelentă și confort în casă.”

„Îți doresc tot anul numai fericire continuă și mare! La mulți ani de Sfântul Nicolae!”

Urări și felicitări pentru cei care își aniversează ziua numelui

„Îți doresc ca sărbătoarea să fie plină de multe zâmbete mari, iar pentru cadouri să fie cheltuiți puțini bani! Felicitări de Sf. Nicolae!”

„Se spune că cele mai bune cadouri vin din inimă… dar numerarul și cardurile cadou fac minuni și ele! Așadar, fie ca Moș Nicolae să-ți pună-n șosete bani! Sărbătoare fericită!”

„M-am gândit la un mesaj special, dar apoi mi-am dat seama ca propozițiile simple sunt cele mai speciale, dacă sunt scrise din inima. La Mulți Ani de ziua numelui!”

„Numele tău este ca multe altele, dar tu ești o persoană ca puține. La Mulți Ani de ziua numelui!”

„Nicolae! De ziua numelui tău, ne bucurăm să vedem ca zâmbetul nu-ți părăsește chipul. De aceea, vrem să-ți dorim ca el să te însoțească nu numai astăzi, ci și în fiecare zi a vieții tale.”

„Nicolae, La Mulți Ani pentru tine! Îți doresc să colectezi multe emoții pozitive pentru sărbătoarea de astăzi, astfel încât să dureze un an întreg!”

Mesaje speciale pentru cei dragi

„Ziua Sfântului Nicolae este o sărbătoare sfântă, ziua în care ar trebui să uiți de toate eșecurile și necazurile și să-ți amintești de ideea simplă că minunile se întâmplă peste tot și tot timpul. Să fii fericit!”

„Azi e o zi magică și mult așteptată – Ziua Sf. Nicolae. În această zi, tot ceea ce le dorim celor dragi se va împlini cu siguranță! Așa că vreau să-ți doresc prosperitate, veșnicie luminoasă și caldă, să fii sănătos și fericit, să iubești și să fii iubit!”

„Fie ca Sfântul Nicolae să-ți aducă un cadou dulce și să-ți dea un sentiment de magie! Îți doresc toate cele bune și fericire nelimitată!”

„Succes, bucurie, plăcere, sentimente sincere, confort familial, prosperitate financiară stabilă, doar emoții pozitive, înțelepciune interioară, responsabilități plăcute, plăcere de la viață! Felicitări de Sf. Nicolae!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel