Mesaje de Sfântul Ioan 2024. Cele mai frumoase urări prin care îi poți surprinde pe cei dragi

Data publicării:

Iată mesajele prin care îi poți surprinde pe cei apropiați ție, care își serbează ziua onomastică pe 7 ianuarie 2024.

Sfântul Ioan Botezătorul este sărbătorit pe data de 7 ianuarie 2024, când toți credincioșii merg la biserică pentru a participa la slujbele sfinte, însă respectă și o serie de tradiții și obiceiuri, pentru a avea parte de noroc și pentru a alunga ghinionul tot anul. Tot cu această ocazie, își sărbătoresc și ziua onomastică aproximativ 2 milioane de români, care poartă acest nume sfânt. Astfel, dacă și tu ai anumite persoane dragi în viața ta care poartă numele de Ion, Ioan, Ioana, Oana sau alte abrevieri venite de la Sfântul Ioan Botezătorul, în continuare o să-ți prezentăm cele mai frumoase urări și mesaje prin care îi poți surprinde pe aceștia, în ziua de 7 ianuarie 2024. Cu siguranță, vei reuși să le pui zâmbetul pe buze și le vei aminti cât de importanți sunt în viața ta și cât de mult îi prețuiești.

Te-ar putea interesa și: Sfântul Ioan Botezătorul, sărbătorit pe 7 ianuarie 2024. Tradițiile și obiceiurile pe care trebuie să le respecți, pentru a avea noroc

Cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Ioan

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!”

„Să te însoțească mereu norocul, să ai parte de iubire și reușite pe toate planurile. La mulți ani de Sfântul Ion!”

„La mulți ani de Sfântul Ioan Botezătorul! Să-ți fie viața plină de lumină, bucurie și binecuvântări în această zi specială!”

„Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toată bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri!”

„În această zi specială, îți doresc ca fiecare vis să devină realitate. La mulți ani plini de împliniri și zâmbete, Ion/Ioana!”

„Sunt extrem de noroc că exiști în viața mea. Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată. La mulți ani!”

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială, îți urăm un sincer „La mulți ani!”

„Fie ca această zi să fie plină de emoții frumoase și clipe de neuitat. La mulți ani, cu dragoste și căldură!”

VEZI și: Câte zile nu se spală, de fapt, după Bobotează. Părintele Vasile Ioana: „Este greșit”. Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui pe 6 ianuarie

Mesaje și urări pentru 7 ianuarie

„Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

„Îți doresc o zi de Sfântul Ion plină de momente memorabile alături de cei dragi. La mulți ani fericiți!”

„Ziua de nume să-ți aducă lumina soarelui în suflet și zâmbete pe chip. La mulți ani, cu toată dragostea și căldura inimii!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”

„Astăzi, de Sfântul Ion, vă doresc tot ce este mai bun în viitor și să fiți sănătoși. Vă mulțumesc pentru iubirea necondiționată pe care o aveți pentru fiecare dintre noi!”

„Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de fericire!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel