Mesaje de Sfântul Andrei. 30 noiembrie. Urări și Felicitări pe care să le trimiți sărbătoriților

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Ekaterina Shevche
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Ekaterina Shevche

Peste 700.000 de români poartă numele Sfântului Apostol Andrei. Ce mesaje și urări să le trimiți celor care își serbează onomastica pe 30 noiembrie?

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României, este sărbătorit de Biserică în ziua de 30 noiembrie. Peste 700.000 de români poartă numele Sfântului Apostol Andrei. 


Astăzi le poți transmite „La Mulți Ani” celor care poartă numele de: Andrei, Andi, Andreeas, Andreiu, Andrew, Andries, Andru, Andrea, Andu, Andreea, Andra, Andrada, Andreia, Deea.


Iată câteva sugestii de mesaje și urări pe care să le transmiți celor care își serbează astăzi onomastica. 


Mesaje și urări de Sfântul Andrei


”La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!”


”Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!”

”La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!”


”Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”


”Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!”


”Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”


Sfântul Apostol Andrei. Mesaje și urări pentru cei dragi


”Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.”


”Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

”Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”


”Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei , pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!”


”La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”


”Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbătorii. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!”

”Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tăi.”


”Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

”Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ține cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, Andrei!”

 

Urări și felicitări pentru cei care își aniversează ziua numelui

”De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La multi ani, Andrei!”

”Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Andrei!”

”La Mulți Ani Andrei si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!”

”Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!”

”Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

”Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel