Mesaje de Sfânta Maria: Urări și felicitări pe care să le transmiți celor care își serbează onomastica

Data actualizării: | Data publicării:
Sfânta Maria, sursa pixabay
Descriere foto: Sfânta Maria, sursa pixabay

Ziua de 15 august este marcată în Calendarul Creștin-Ortodox ca fiind Adormirea Maicii Domnului. Această zi nu poate trece fără să le facem o urare apropiaților care își serbează onomastica.

La fel ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun și mai înţelept. Iartă când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii.

Îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă. Ești un om bun.

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie.

Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi să-ţi călăuzească paşii pe calea vieţii, să te ridice când eşti la pământ şi să-ţi binecuvânteze fiecare moment. La mulți ani cu bucurii.

Îți doresc să înfrunți toate problemele vieții, așa cum și Maica Domnului a învins tristețea și lacrimile.

 

De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel