Mesaje de Paște 2023. Cele mai frumoase urări și gânduri pe care să le transmiți celor dragi

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Iată cele mai frumoase și mesaje pe care le poți trimite celor dragi de Paște.

Prima zi de Paște este momentul ideal să ne împăcăm cu cei dragi, dacă suntem certați, dar este și momentul în care trebuie să le transmitem tuturor celor pe care îi iubim cele mai calde gânduri și urări.

Din acest motiv, ți-am pregătit o selecție cu urări și mesaje pentru Prima Zi de Paște, pe care să le poți trimite și tu celor pe care îi iubești pe data de 16 aprilie 2023.

Urări și mesaje de Paște 2023

„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„De Paşti, când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!”

„În aceste Sfinte Sărbători Pascale să fii înconjurat de iubirea celor dragi, iar liniștea și pacea să îți umple sufletul!”

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.”

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!”„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

„Cele mai sincere urări de sănătate, zile senine și multe bucurii de Sfintele Sărbători! Hristos a Înviat!”

„Cu ocazia Învierii Domnului vrem să vă urăm toate cele bune: lumina în suflet, dragoste și sănătate. Hristos a Înviat!”

Cele mai frumoase mesaje de Paște 2023

„Lumina și căldura Paștelui să ne încălzeascăIat sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credința și iertare. Hristos a înviat! Paște Fericit!”

„Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite! Hristos a înviat!”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău și te vei simți cu adevărat împlinit. Paște Fericit!”

„Să aveți parte de o primăvară plină de speranță și iubire, ca Învierea lui Hristos să vă lumineze calea!”

„Dincolo de petreceri, de cadouri şi zile libere se află adevărata semnificaţie a Paştelui. Îţi doresc linişte, dragoste, bucurie de sărbători şi tot restul anului!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„Fie ca îngerii să te protejeze, tristețea să te uite, bunătatea să te înconjoare și Dumnezeu să te binecuvânteze. Paște Fericit!”

„Să aveți parte de bucuria Învierii lui Hristos în fiecare moment al vieții voastre! Să ne amintim mereu că Învierea lui Hristos ne oferă puterea să învingem greutățile și să ne ridicăm mereu din nou!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel