Mesaje de Anul Nou. Cele mai frumoase URĂRI și felicitări de REVELION pentru cei dragi

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Kate Hliznitsova
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Kate Hliznitsova

Mesaje și urări de Anul Nou. Dacă nu știi ce urări să le faci celor dragi în noaptea dintre ani, avem noi câteva idei pentru tine. Iată o listă cu cele mai frumoase mesaje și urări de Revelion. 

Iată o listă cu cele mai frumoase, dar și amuzante urări pentru Anul Nou. Dacă nu te simți inspirat, aceste idei te vor ajuta să transmiți celor dragi un mesaj cu gânduri bune pentru anul care vine. 


Mesaje de REVELION pentru cei dragi:


„Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape, asta îți doresc. Un an nou fericit!”


„Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să îți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani!”


„Lasă 2021 în urmă, cu tot ce a fost, bune și rele. Vine 2022 în care sper să ai parte numai de împliniri, sănătate și oameni buni în jurul tău. La multi ani 2022!”


„Anul Nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”


„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”


„Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. La mulți ani 2022!”


„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2021 îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”


Mesaje de REVELION pentru părinți:


„Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!”


„Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!”


„Felicitări cu prilejul noului an, scumpul meu tată! Îți urez tot ce-i mai bun: sănătate, zâmbete, zile însorite și emoții intense. Fie ca anul care vine să-ți aducă în dar împlinirea tuturor viselor tale, energie, bunăstare și multă forță. La mulți ani!”


„Cea mai iubită și mai dragă persoană din lume, mama mea! Anul tău să fie constituit doar din clipe fericite și luminoase! Lângă tine petrec cele mai duioase, cele mai amuzante, cele mai frumoase și mai interesante momente ale vieții, deoarece tu mă încălzești chiar și în cele mai severe înghețuri și topești toată zăpada din calea mea! La mulți ani, 2022!”


„La mulți ani, tata! Îți doresc ca în anul care vine, tu să fii mai fericit și împlinit. Din toată inima, îți doresc multă sănătate, zâmbete călduroase din partea celor dragi, armonie și bunăstare. Tu ești mândria, sprijinul și onoarea mea. Te iubesc mult și îți doresc ca visele tale să se realizeze cât mai curând.”


Mesaje de REVELION pentru prieteni:


„Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”


„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie.”


„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”


„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”


„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”


Mesaj de REVELION pentru colegi:


„Deschide-ți inimă în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îți pătrundă în suflet, pășește cu speranța și încredere și nu uită că cineva se va gândi în miez de noapte la ține și îți va dori toată fericirea din lume! Un an nou fericit! La mulți ani 2022!”


„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat! La mulți ani!”


„Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!”


„Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!”


„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani 2022!”


Mesaje de REVELION pentru iubit/iubită


„Astăzi este o noapte specială, plină de momente magice, bunătate unică, căldură reală a inimilor noastre! Astăzi e noaptea de Anul Nou! Îți doresc împlinirea dorințelor , succese uimitoare, clipe amuzante și interesante, și numai împliniri! la mulți ani!”


„Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!”


„Casa este deja decorată în ajunul Revelionului. Vreau să știi că simt atâta căldură când sunt cu tine, ca în iulie. Să ai un An Nou fericit, care o să ne lumineze casa! La mulți ani!”


Mesaje AMUZANTE de Anul Nou


„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! La Mulți Ani 2022!".


„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!".


„Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!".


„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani / Şi un bilet cu La mulţi ani!"


„Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!".


„Previziuni meteo de REVELION 2022: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”


„Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, ia opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La Mulţi Ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăieşti și la mulţi ani !”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel