Merge cu metroul şi donează milioane de dolari. Celebrul actor care a dăruit mare parte din averea sa oamenilor săraci

Data actualizării: | Data publicării:
Keanu Reeves, Foto Facebook
Descriere foto: Keanu Reeves, Foto Facebook

Case de lux, mașini scumpe, iahturi, avioane private – nu sunt despre el.  Viața actorului Keanu Reeves ar putea deveni oricând subiectul unui film ce ar smulge milioane de lacrimi în sălile de cinema.

Keanu Revees se bucură de o carieră cinematografică îndelungată, cu toții l-am văzut interpretând rolurile lui Ted Logan, Jhonny Utah, Jack Travern sau Neo și nimeni nu poate contesta faptul că este o persoană extrem de generoasă, în ciuda faptului că de multe ori, acesta a încercat să nu iasă în evideță cu actele sale de binefacere, chiar și atunci când a donat milioane de dolari organizaților caritabile, în timp ce el duce o viață simplă într-o casă modestă și călătorește cu metroul. 

Povestea lui Keanu Reeves este una tristă

Pe când el avea doar 3 ani, tatăl său și-a părăsit familia. La scurt timp după, actorul a fost diagosticat cu dislexie, fapt pentru care s-a confruntat cu numeroase probleme la școală. Mai târziu, actorul a trecut prin clipe groaznice după ce iubita starului a născut un bebeluș mort, iar după câteva săptămâni, aceasta a murit într-un accident.

Numărul de donații pe care le-a făcut de-a lungul anilor, îl face special

Celebrul actor a înființat o fudație pentru bolnavii de cancer, a organizat meciuri de hochey pentru a strânge fonduri jucătorii care suferă de afecțiuni ale coloanei și a donat de mai multe ori sume fabuloase către centrele oncologice.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel