Mercur Retrograd. Trei ZODII vor avea parte de SUCCESE, iar alte trei ZODII de DEZAMĂGIRI

Sursa foto: unsplash, autor Karoline Soares
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Karoline Soares

Ce impact are asupra acestor zodii Mercur Retrograd.

Ciclic, astrele își dansează dansul cosmic în ceruri, iar noi, pământenii, ne adaptăm la energia lor schimbătoare. Una dintre aceste mișcări, binecunoscută pentru influența sa adesea neașteptată și perturbatoare, este Mercur Retrograd. Fenomenul astronomic, în care planeta Mercur pare să se miște înapoi pe cer, este adesea învinuit pentru tot felul de nereguli: de la mesaje greșit înțelese până la dispozitive electronice care se strică fără vreun motiv aparent.

Dar, în esență, Mercur Retrograd este un moment de reflecție, reevaluare și reajustare. Este o ocazie de a ne încetini pașii, de a privi înapoi și de a remedia erorile trecute. Acest fenomen nu afectează pe toată lumea în același mod. În funcție de semnul zodiacal în care vă aflați, acesta poate fi o perioadă de oportunități și renaștere sau una de provocări și obstacole.

În perioada 23 august - 15 septembrie, când Mercur intră din nou în faza sa retrogradă, șase semne zodiacale ar trebui să fie în mod special atente, mai ales în decursul lui Mercur în sezonul Fecioarei. Taur, Fecioară și Capricorn vor găsi acest interval ca pe o oportunitate de creștere și introspecție. Pe de altă parte, Berbec, Leu și Balanță ar putea să se simtă puțin mai provocați de această perioadă.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 31 aug 2023, 11:28 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience