Mercur RETROGRAD se întoarce din Balanță în Fecioară. Pentru toate Zodiile; „Spune-mi unde am greșit” și „Fapte, nu promisiuni!”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Brooke Cagle
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Brooke Cagle

Suntem la a treia retrogradare a lui Mercur în 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. Aceasta „contaminează” semnele Fecioară și Balanță. Mercur a intrat în Balanță pe 26 august, a retrogradat acolo pe 10 septembrie, iar azi, 23 septembrie se mută în Fecioară. Își va opri retrogradarea pe 2 octombrie, însă efectele se vor simți până pe 29 octombrie. Iată cum ne vor afecta energiile planetei comunicării. 

Mercur revine în Fecioară după ce retrogradase în Balanță și ne făcuse să reluăm anumite negocieri, sau promisiuni. Abia acum vom vedea mai clar ceea ce nu am înțeles de prima dată. Semnul Fecioarei, să nu uităm, este unul al „criticii” constructive, este ochiul care observă toate micile imperfecțiuni. Așadar, în această perioadă, vom încerca să găsim soluții, să înțelegem datele pe care le avem în mod diferit, să vedem exact unde nu am interpretat corect. 

Sigur că această retrogradare către Fecioară și contopire a energiilor semnelor Fecioară și Balanță (căci Soarele este în Balanță de azi, în timp ce duminică noapte vom avea și o Lună Nouă în Balanță) va aduce o stare copleșitoare pentru noi toți deoarece se luptă în noi ideile de perfect și imperfect, corect și greșit, minunat și „mai e mult până departe”. S-ar putea să ne simțim copleșiți de toate problemele cărora am dori să le oferim o rezolvare ideală. Peste toate acestea, opoziția dintre Venus în Fecioară și Neptun în Pești o să ne cam „dea de furcă”, vom fi destul de confuzi. 

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, spune că mișcarea retrogradă a planetei comunicării și a transporturilor nu este una deloc simplă, căci se va muta din semn de aer în semn de pământ, făcându-ne să reevaluăm serios fiecare detaliu. Vedem cu Mercur retrograd unde am jucat teatru, unde nu am fost noi înșine, unde nu am fost reali, unde nu am fost autentici. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Astrologul vă recomandă să aveți grijă la accidente auto, mai ales că și Marte va retrograda. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Nu lua decizii referitoare la muncă, sau la sectorul rutinei tale, nu te grăbi, de altfel, cu nicio decizie până la finalul lunii octombrie. Poate că ai greșit și în ceea ce privește munca, dar și relația. Trebuie să fii gata de anumite negocieri, mai degrabă. 

Taur/ Ascendent în Taur

E momentul să vă ascultați copilul interior și să vedeți ce puteți face pentru a repara. E posibil să vă confruntați cu decizii legate de copii. Să vorbiți, să aranjați, să fie puțin stresant. Pe de altă parte, undeva nu ați fost serioși, nici sinceri cu voi. Ați făcut ce a vrut societatea, sau ce au zis ceilalți. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Apar tot felul de cheltuieli neașteptate acolo, nu prea înțelegeți ce se întâmplă. Apar tot felul de vești la care nu v-ați fi gândit. Vă întâlniți cu anumiți membri ai familiei. Totodată, vă loviți de necesitatea de a repara anumite obiecte, apar întârzieri, amânări. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel