Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur: „Surprize uriașe pentru zodii! Marcați ziua de 13 mai în calendar“

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0

Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur sunt principalele fenomene astrale care vor pune zodiile la mari încercări în luna mai. Iată cum este influențat horoscopul lunii mai de aceste mișcări astrologice.

Evenimentele astrologice din luna mai vor fi chiar mai puternice decât cele din aprilie, o lună care ne-a lăsat cu un Pluton retrograd, superluna roz și regența Taurului. Acum ne așteaptă prima eclipsă din 2021 și sosirea temutului Mercur retrograd, iar pe 11 mai, Luna nouă intră în semnul Taurului. Dar acestea nu sunt singurele fenomene cosmice care vor modifica energiile lunii care tocmai a început.


Luna nouă din 11 mai, începutul ciclului Gemenilor, Saturn retrograd și așteptata intrare a lui Jupiter în Pești, care, potrivit astrologilor, ne va lumina cu noroc, sunt alte evenimente astrale care vor avea loc în zilele următoare. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, intrăm oficial și în sezonul eclipselor.

 

Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur - principalele fenomene astrale din mai 2021

 

Citește articolul integral pe Știri Diaspora. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel